حسان 2014-08-28 سلام.. خوبین؟ اقا حمید اون سایتی ک برای ترجمه به دوستان معرفی کردین رو میخواستم ادرسش رو به منم بدین.. ممنونم
سلام.. خوبین؟ اقا حمید اون سایتی ک برای ترجمه به دوستان معرفی کردین رو میخواستم ادرسش رو به منم بدین.. ممنونم
A A aaram 2014-08-14 وای ببینید چه خبری!!! یعنی چی میشه خدایا!!!! اسامي پذيرفتگان نهايي آزمون مذكور در روز يكشنبه مورخ 26/5/93 از طريق سايت اطلاعرساني اين سازمان به نشاني:سازمان سنجش آموزش کشور اعلام ميگردد. سازمان سنجش آموزش کشور
وای ببینید چه خبری!!! یعنی چی میشه خدایا!!!! اسامي پذيرفتگان نهايي آزمون مذكور در روز يكشنبه مورخ 26/5/93 از طريق سايت اطلاعرساني اين سازمان به نشاني:سازمان سنجش آموزش کشور اعلام ميگردد. سازمان سنجش آموزش کشور
A A aaram 2014-08-06 انقدر سایت سنجش رو زیر رو رو کردم برای اینکه ببینم کی جواب میاد، تا یه چیزی کشف کردم :rolleyessmileyanim: انگاری 12 شهریور میاد :14: چیزی ننوشته ها من از سال های قبل اینجور متوجه شدم
انقدر سایت سنجش رو زیر رو رو کردم برای اینکه ببینم کی جواب میاد، تا یه چیزی کشف کردم :rolleyessmileyanim: انگاری 12 شهریور میاد :14: چیزی ننوشته ها من از سال های قبل اینجور متوجه شدم
Hamidvet 2014-07-18 آخه من تا 1 ماه و نیم دیگه که تازه دفاعمم هست، باید چیکار کنم؟؟ فعلا که 3 هفته ای هست نشستم دارم میخونم یه چیزائی، در کنار اینکه پایان ناممم مینویسم!
آخه من تا 1 ماه و نیم دیگه که تازه دفاعمم هست، باید چیکار کنم؟؟ فعلا که 3 هفته ای هست نشستم دارم میخونم یه چیزائی، در کنار اینکه پایان ناممم مینویسم!
A A aaram 2014-07-18 تو قسمت فعالیت ها دیدم که جوابمو تو تاپیک دادین. مرسی لطف کردین..آره منم نگرانم ..خیلی طولانیش کردن دیگه :65d6a5d6s:
تو قسمت فعالیت ها دیدم که جوابمو تو تاپیک دادین. مرسی لطف کردین..آره منم نگرانم ..خیلی طولانیش کردن دیگه :65d6a5d6s:
A A aaram 2014-07-18 راسی من پروفایلم بسته اس :riz513: اگر اطلاع دارین، پروفایل خودتون بنویسین میخونمش (ممنون و شرمنده)