marzi ba 2014-07-19 الامی سلام عزیزم تبریک مگم توکل به خدا انشاله که قبولی بوس عزیزم خوشحال شدم :riz304::riz304::riz304::riz304:
الامی سلام عزیزم تبریک مگم توکل به خدا انشاله که قبولی بوس عزیزم خوشحال شدم :riz304::riz304::riz304::riz304:
Fariba 90 2014-07-19 ایشالله موفق میشی آجی .هرچی خیره برات پیش بیاد.چشم حتما الهام جونم.محتاجم به دعا. ایشالله خبر موفقیتت رو بشنوم الهام جونی.ممنون:rose:
ایشالله موفق میشی آجی .هرچی خیره برات پیش بیاد.چشم حتما الهام جونم.محتاجم به دعا. ایشالله خبر موفقیتت رو بشنوم الهام جونی.ممنون:rose:
Fariba 90 2014-07-19 فدات الهام جونمممم.ممنوووون.ایشالله خبر موفقیتهای خودت عزیززززم:heart::riz304::28::smilies-azardl (113 تو چیکار کردی آجی؟
فدات الهام جونمممم.ممنوووون.ایشالله خبر موفقیتهای خودت عزیززززم:heart::riz304::28::smilies-azardl (113 تو چیکار کردی آجی؟
M M M@RY@M 2014-07-19 سلام عزیزدلم..مرسی ازت بابت تبریکت.. مخلصیم!به امید موفقیت شما درتمام مراحل زندگیتون باجی گلم!:smilies-azardl (113:heart:
سلام عزیزدلم..مرسی ازت بابت تبریکت.. مخلصیم!به امید موفقیت شما درتمام مراحل زندگیتون باجی گلم!:smilies-azardl (113:heart:
N N Nr1 2014-07-18 الهام خانوم خيلي ممنونم از شما...واقعا خوشحالم كردين كه وقت گذاشتين برا خوندن حرفام....بي نهايت لذت بخش بود اين كارتون ))) :riz304::riz304:
الهام خانوم خيلي ممنونم از شما...واقعا خوشحالم كردين كه وقت گذاشتين برا خوندن حرفام....بي نهايت لذت بخش بود اين كارتون ))) :riz304::riz304:
hasti69 2014-07-18 نردبان دلم شکسته است،میشودبرای من کمی دعاکنی؟یااگرخدااجازه میدهد،کمی بجای من خداخداکنی؟ راستش دلم مثل یک نمازبین راه،خسته وشکسته است،میشودبرای بیقراری دلم سفارشی به ان رفیق باوفا-خداکنی؟ دعاهایتان مستجاب ودلتان ازغم خالی
نردبان دلم شکسته است،میشودبرای من کمی دعاکنی؟یااگرخدااجازه میدهد،کمی بجای من خداخداکنی؟ راستش دلم مثل یک نمازبین راه،خسته وشکسته است،میشودبرای بیقراری دلم سفارشی به ان رفیق باوفا-خداکنی؟ دعاهایتان مستجاب ودلتان ازغم خالی
شفق بانو 2014-07-16 خواهش میکنم الهام جانم قربانت اجی /منم شما رو از ته دلم دوستت دارم حتما اجی / اگه خدای مهربون قبول کنه /دعا گو هستم شما هم منو خیلی دعا کن عزیزدلم علی یارو یاورت باشه الهی
خواهش میکنم الهام جانم قربانت اجی /منم شما رو از ته دلم دوستت دارم حتما اجی / اگه خدای مهربون قبول کنه /دعا گو هستم شما هم منو خیلی دعا کن عزیزدلم علی یارو یاورت باشه الهی
M M M@RY@M 2014-07-16 ببینم باجی!توچرا اسمت توی لیست دوستام نیست؟؟؟؟؟؟؟؟:dadad4: یعنی من باید حتما توی پروف داداش نوتر ببینمت که واست گل بفرستم؟؟!!:dadad4:
ببینم باجی!توچرا اسمت توی لیست دوستام نیست؟؟؟؟؟؟؟؟:dadad4: یعنی من باید حتما توی پروف داداش نوتر ببینمت که واست گل بفرستم؟؟!!:dadad4:
نوتر 2014-07-16 خخخخ نه نه نه الکی بود همش خخخخ شوخی بود همش مرسی خوبی از خط خودتون و آذر خودتونه خخخخ
marzi ba 2014-07-16 اعه نوتر حالا كه اينجور شد باشه بگير اومد الامي عزيزم ببخش استينا رو بزن بالا منو تشويق كن t0837h0nn8zfqu8ultبگير اي نوتر
اعه نوتر حالا كه اينجور شد باشه بگير اومد الامي عزيزم ببخش استينا رو بزن بالا منو تشويق كن t0837h0nn8zfqu8ultبگير اي نوتر