Fariba 90 2014-07-17 میسی ناری جونم:riz304:.ایشالله آبی شدن خودت:28: تو هم موفق باشی عزیزم:bunnyearsmiley:
mw.ashel 2014-07-17 تقدیری سراسر خیر ، برکت ، خرسندی ، سلامت ، خوشبختی و سعادت دنیا و آخرت توشه شب قدرتان باد . التماس دعا :rose:
تقدیری سراسر خیر ، برکت ، خرسندی ، سلامت ، خوشبختی و سعادت دنیا و آخرت توشه شب قدرتان باد . التماس دعا :rose:
sepid71 2014-07-17 سلام ناری عجقم..خوفی؟ میگما تو فک کنم دخترعمه ات گفته بودی هوشبریه و اینا ؟اون چیکار میکنه؟طرح رفته ؟
سلام ناری عجقم..خوفی؟ میگما تو فک کنم دخترعمه ات گفته بودی هوشبریه و اینا ؟اون چیکار میکنه؟طرح رفته ؟
هانیه 2014-07-17 ناروین اره مشخصات کمل بده ...اون جک شنیدی از خدا پول میخاد یک بنده ایی...میگه اینقدر پول بده ازشمردنشون خسته بشم...طرف بعد چندسال میشه کارمندبانک هی پول میشمره....میگه خدایااااااا عجب غلطی کردماا نگفتم پولا واسه خودم باشع:4d564ad6:
ناروین اره مشخصات کمل بده ...اون جک شنیدی از خدا پول میخاد یک بنده ایی...میگه اینقدر پول بده ازشمردنشون خسته بشم...طرف بعد چندسال میشه کارمندبانک هی پول میشمره....میگه خدایااااااا عجب غلطی کردماا نگفتم پولا واسه خودم باشع:4d564ad6:
هانیه 2014-07-17 حوشتیب جذاب موخای چیکار؟اونا دست خود ادمه..زن میتونه بعد ازدواجش مردشو خوشتیب موشگل خوشجل بکنه...اول اخلاققققققققققق...اولترممممممممم ایماننن...سومم پول وتحصیلاتتتتت.....دخالت در دعای دیگران:4d564ad6:
حوشتیب جذاب موخای چیکار؟اونا دست خود ادمه..زن میتونه بعد ازدواجش مردشو خوشتیب موشگل خوشجل بکنه...اول اخلاققققققققققق...اولترممممممممم ایماننن...سومم پول وتحصیلاتتتتت.....دخالت در دعای دیگران:4d564ad6: