sane
پسندها
106

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• انواع اش انواع سوپ؟من ژله بلت نیستم خب..:tsimuzpzwoap1t9y3o7.به جاش برات کاپ کیک میپزم...منوت خوبه اصلن تشریفاتی نیس..:black_eyed:باز صندلی داغ شدش..ندونسته مهمون دعوت کردمممم...خخخخخخخ:shocked:
    ووووی ملسی سانی جونم آره امشبم که آقای مرجیم دیگه وقت ندارم افطار بدرستم بریم :)
    باشه امشب بیاید افطارخونه ما......ببخشید از چند روز قبل نگفتم...برم افطار درست کنم واسه جاری وخواهرشوشو....:4d564ad6:
    خالی کردم.................................................................................
    خخخخ سانی جانیم اولسون گشنه ای قدم خوار شووررررررررر رو چشم بیا افطار خونه ما خونه داداشت خونه خودته خخخخ

عله ما همچین آدمی هستیم دا قشنگ قیام می کنیم :)
    های سانی....اینقدرخستم...اوضاع درچه حال؟امروز یک خانم گفت دخخترم خوشبخت بشی...منم گفتم خواهش میکنم...:14::14::riz481:
    ارع مهسا من اینقده مژلومممممممممممممممممم:motat:
    این هانی منو از مژلومیت درآورد :dadad4:
    ب بیق ددی هانی سلوم برسون بوگو بیق ددی چچل نوه هارو به امان خودا ول کردی رفتی صفا سیتی:image170:
    و اما اجی عادله
    ننه جان برات بوگم که نصف شبی خوافمان برد برای اینکه زیرا کمپوت چروکیدع شدع بودم دیروز یه وضعی اصن:1dco2x0p1lilzhfpg1t
    خخخخخ موخای منو خفع کنی مدونی ک ملاستیکای تبریز چجوریاس پارع میشه ههه:4d564ad6:
    بعله جریانات...عسکای خوشجل با اپلکیشن جدید:whistle:
    تو مژلوووووووووووممممممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
    تو دوست خوب نوه ی خوب قدرتی پس مظلوم نیستی!!!!!!!!!!!!!!!!
    سلووووووووووووووووووووم سانی سانی تکبیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر خخخ قیام کردم خواهر شوررر عزیزم

خوفم خوووووووووووووووفم خیلی خوب..تو خوبی؟:riz304:
    خانوم میره LB کلا سر طالبی گونه شلوغ میزنه عجیب....تخصص میگیره ورلدکاپ 22در 22در 24...پاره میکنه انواع ملاستیک خفففففن
    جریاناتی داریم با دکتر سانی.A
    ...
    دیوار میوار سراغ نداری؟....باید سر بوکوبونم به گارد ریل جاده مشهد_تبریز....در و دیوار اینجا همه قر و کج و کوله شد ...
    میام با هم دم اذون صبح سحری بخوریم....بعد ازمون ویدئو چک بگیرن سانی عادل چیشا ور قولومبیده سمت دوربین خدا...دهنا پر....
    بگن خطا کردین وای وای روزه بی روزه....بپوکیم میثل کومپوت ....دم اذون فن تاکتیکی نزنی دفعه دیگه ...o_O
    دیشب نصفه کاره ول کردی رفتی ..o.0
    پوکیدیم...
    LOL
    o_O
    با اون ملاستیکی که پاره شد خفه ات میکنم...بعد با اون ملاستیکی که طالبی از توش قل خورد بازم خفه ات میکنم تا کله ات مثل طالیبی ازش بیزنع بورون هوووووووووووی نفس بیکیشی o_O
    سانی پکیدم از خنده خخخخخخخخخخخخخخخخخ :25r30wi::25r30wi::sdasdasd::tonguesmiley:
    دوستان واقعی مثل صبح هستند نمی شود تمام روز آنها را داشت اما مطمئنی که فردا هفته بعد و تا ابد هستند!:heart:

امروز ندیدمت دلم برات تنگیده خواهر گرام آقامون ههه

URL]
    کوزت شدم اینقدرکارکردم......دستمم با تراشه های چوب بریدم میسوزه ...خوشجل کف دستم یک خط ......بریدگی وحراش ....خخخخخخخ...میسوزه
    خوش میگذره پروف بقییه نقاشی بکشی؟:eek:t0837h0nn8zfqu8ult
    خخخخخ
    سانی عزیزم مرسی ک ب حرفام گوش دادی.......من برم ناناحنم:sad:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا