marzi ba
پسندها
704

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• مرضي....خود امضام لينكه...رو امضام كليك كني لينك دانلود وا ميشه برات:smilies-azardl (113
    سلامممممم مرضي...قربانت....آهنگشو گوش دادي؟؟؟مال رضا صادقيه...فوق العاده اس...واقعا حكايت ماست
    ممنون عشققققم..خیلی زحمت کشیدی,ایشالا شمام توی همه مراحل زندگی همینقدر مدیر و ندبر و موفق باشی:riz304:
    دوستان واقعی مثل صبح هستند نمی شود تمام روز آنها را داشت اما مطمئنی که فردا هفته بعد و تا ابد هستند!

URL]
    فدای تو عزیزم

آله دیدی چقد نفس بودمنکه دلم رفت براش
    بووووص بر تو ملضی من
    سلام عزیزدلم
    ممنون/ شما خوبی اجی؟
    خواهش میکنم / التماس دعا :riz304::riz304::riz304:
    ملضی جونییییییییییییییی خو بیا دوباره شلوخی کنیمممممممممممممممم .من و تو :28: دوتایی:28:
    چشمممم عزیز دلم..توام همینطور..
    من همیشه به فکر دوستاام هستم,مخصوصا آجی های انجمنی
    دوستت دارم,ایشالا به زودی مشهد قسمتت بشه گلم.
    فدایی داری:thanks:
    آقا سجادم خوبن..سلام دارن خدمتتون..
    قربونت برم..خودتم لپتو بیار جلوو..نه بزار تو وایبر ماچت کنم بیشتر میچسبه..خخخ:whistle::smilies-azardl (113
    اوااا..چرا سه تا شد...دوتاشو پاک کن عشخم..خخخ..تاکیدش زیاد بود انگار:whistle:
    سلام قشنگترین آجی دنیا..فدا مدا یه عالمه..
    ای بابا..ما هنوز شیرینی آبی شدن شمارو نخوردیماا..این مقاما که موندگار نیس واسه آدم آجی,تازه هنوز تا پایان پیش بینی وقت بسیار است..خخخ:bunnyearsmiley::4d564ad6:
    ای بابا..ما هنوز شیرینی آبی شدن شمارو نخوردیماا..این مقاما که موندگار نیس واسه آدم آجی,تازه هنوز تا پایان پیش بینی وقت بسیار است..خخخ:bunnyearsmiley::4d564ad6:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا