elham2012 2014-07-14 سلام آجی خوبی.فیزیولوژی پزشکی اینجوری من شنیدم یک سال بعدش طرخکح آموزش دانشگاه داره.
N@RVIN 2014-07-13 دوستان واقعی مثل صبح هستند نمی شود تمام روز آنها را داشت اما مطمئنی که فردا هفته بعد و تا ابد هستند!:heart:
دوستان واقعی مثل صبح هستند نمی شود تمام روز آنها را داشت اما مطمئنی که فردا هفته بعد و تا ابد هستند!:heart:
marzi ba 2014-07-11 چه قد دلم میخاد تو باشی دورت بگردم سپید من دلم برا خیلی چیزا تنگه برا خیلی کارا من میخام شلوخی کنم :heart::thanks:
چه قد دلم میخاد تو باشی دورت بگردم سپید من دلم برا خیلی چیزا تنگه برا خیلی کارا من میخام شلوخی کنم :heart::thanks:
marzi ba 2014-07-11 اوهوم منم دلم جیغ جیغ میخاد دلم خنده از ته دل میخاد انقد بخندی که دل درد بگیری انقد بخندی که عضلات صورتت درد کنه انقد بخندی و خوشی کنی و اخرش بگی خدا اخرشو خیر کنه بیا بخلم:sad::riz304:
اوهوم منم دلم جیغ جیغ میخاد دلم خنده از ته دل میخاد انقد بخندی که دل درد بگیری انقد بخندی که عضلات صورتت درد کنه انقد بخندی و خوشی کنی و اخرش بگی خدا اخرشو خیر کنه بیا بخلم:sad::riz304:
marzi ba 2014-07-11 چه نانازه ووووووووی خدا نکنه این موش موشی مریض شه وووووی اواتارشو ببین چه شیطونه پس چرا کله پا شده چه خوشمله مثل خودت نانازه لپتو بیار جلو بینما اها ماچ:heart::riz304::heart::riz304:
چه نانازه ووووووووی خدا نکنه این موش موشی مریض شه وووووی اواتارشو ببین چه شیطونه پس چرا کله پا شده چه خوشمله مثل خودت نانازه لپتو بیار جلو بینما اها ماچ:heart::riz304::heart::riz304:
mw.ashel 2014-07-10 بهشت مکان نیست … بلكه زمانیست ، که افکار مثبت وجودت را احاطه كرده ! جهنم نیز مکان نیست … بلكه زمانیست ، که در افكار منفي غرق شده اي … !:rose:
بهشت مکان نیست … بلكه زمانیست ، که افکار مثبت وجودت را احاطه كرده ! جهنم نیز مکان نیست … بلكه زمانیست ، که در افكار منفي غرق شده اي … !:rose: