mikhak s
پسندها
35

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• خدا کنه آفت نزنه و به هیچ کدوم از اینا احتیاج پیدا نکنه! برام دعا کن لطفاً!
    ان شاءالله که برای تو هم هرچی که صلاح باشه اتفاق می افته .... موفق و خوشحال باشی دوست عزیز... :bunnyearsmiley:
    اعتبار آدم ها به حضورشان نیست به دلهره ای است که در نبودشان درست می کنند
    سلااااام:ad54ad:.مرسی یادم بودی...نمیدونم امروز از صبح که پا شدم همچین جو درس منو گرفته بودم.کلی درس خوندم امروز.واقعا جای تعجب داره:ph34r-smiley:این شد که نبودم...تو چیکارا میکنی؟درس میخونی؟:riz304:
    یعنی میخوای بهم سم بدی بخورم! :wacsmiley::smiliess (5)::1dco2x0p1lilzhfpg1t
    واقعاً هم که گل کاشتم!!! اونم چه گلی! حالا خانوم دکتر! اگه این گلم هم آفت زده بشه باید چه خاکی بریزم به سرم؟ درمانش چیه؟!! :a2d3::21::j58r36j3gcr4suxymup
    من قبلاً تو کنکور فوق دیپلم به لیسانس، شبانه کاشان قبول شده بودم با بابام رفتیم ثبت نام اولیه رو کردیم اما کارم به انتخاب واحد نکشید. چون بابام نتونست خودشو راضی کنه منو بزاره تو خوابگاه و برگرده! داشت سکته میکرد! تازه اون موقع که جوون تر بود... الان که دیگه پیرتر هم شده، منم یه دختر یکی یه دونه!! اصلاً جرات ندارم بهش بگم من دانشگاه آزاد قبول شده، اونم کجا شهرضا!!! دیگه فکر کنم دق کنه!! نه! ارزششو نداره!!!....
    برای دانشگاه آزاد انتخاب رشته اش چه طوری بود؟ فقط شهرضا رو زدی یا جاهای دیگه رو هم زدی؟
    باز تو حداقل اگه قبول بشی و نری محرومیت نداری! چون از راه کنکور خود دانشگاه ازاد وارد میشی و اونا هم ازین قانونا ندارن!!! اما من نمیدونم چیکار کنم! از صبح تا حالا فقط دارم را میرم و بد بیراه میگم!!!
    فردا جواب دانشگاه آزاد میاد... الان چه حسی داری؟؟؟ اگه قبول بشی میری؟؟
    یعنی مثلاً نمی تونی بری تو کار پرورش و صادرات و خریرد و فروش گل و گیاه؟ مخصوصاً پرورش صادرات گیاهان داروهی؟
    دیدن به وسیله مغز صورت میگیره پس چون یادت نمیاد پس مغزت هنوز کامل نشده بوده پس در نتیجه نمیتونستی ببینی و درکی از اشیا داشته باشی
    خودم رو هم میگما
    این عکسشو ببین دسته گل شده بودی؟یه دختر توپول مپول و یه دسته گل!:(40):
    چشم! حتماً خانم دکتر. اگه گلام مشکلی براشون پیش اومد حتماً ازت می پرسم. :4d564ad6:اما خیلی حیف شد، کاش لااقل کاشتنشونو هم بلد بودی، اونوقت خیلی کارا می تونستی بکنی... مگه رشته ات در اصل مهندسی کشاورزی با گرایش گیاهپزشکی نیست؟ پس باید اول بهتون کاشت، داشت، برداشت رو یاد میدادن بعد درمان بیماریهاشونو. :13:
    خب! حالا خودت نمی تونی بری و کاشتنشونو هم یاد بگیری؟ اینطوری دستت بازتر میشه و خیلی کارا می تونی بکنی!:dadad4:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا