mw.ashel 2012-09-12 من میرم کمی بدرسم و بعد بخوابم.شما هم دیگه برو لالا.خوابای خوبی ببینی.شب خوش:ad54ad:
mw.ashel 2012-09-12 ممنونم.فوتش کردم.ولی تا الان خیلی قاصدک واسه خودم و دیگران فوت کردم که اونایی که برای خودم خواسته بودم به جایی نرسید:sadsmiley:
ممنونم.فوتش کردم.ولی تا الان خیلی قاصدک واسه خودم و دیگران فوت کردم که اونایی که برای خودم خواسته بودم به جایی نرسید:sadsmiley:
mw.ashel 2012-09-12 برات چایی هم فرستادم تا نوش جان کنی ،حالا اگه خواستی شما نهارتم سر این میز بخور.ولی دیگه سیگارتو نیار لطفا!
برات چایی هم فرستادم تا نوش جان کنی ،حالا اگه خواستی شما نهارتم سر این میز بخور.ولی دیگه سیگارتو نیار لطفا!
mw.ashel 2012-09-11 سلام دخملی.خوبی؟ بیخوابی زد به سرم گفتم بیام آمار معتادین رو بگیرم،ببینم کم شدن یا زیاد.
mw.ashel 2012-09-11 آدمها را به میزان درکشان بسنج نه به اندازه مدرکشان؛ چرا که فاصله ی زیادی از مدرک تا درک وجود دارد. مدرکی که درک بالاتری به ارمغان نیاورد ، کاغذ پاره ای بیشتر نیست. مهمترین نشانه ی درک بالاتر تواضع بیشتر است .
آدمها را به میزان درکشان بسنج نه به اندازه مدرکشان؛ چرا که فاصله ی زیادی از مدرک تا درک وجود دارد. مدرکی که درک بالاتری به ارمغان نیاورد ، کاغذ پاره ای بیشتر نیست. مهمترین نشانه ی درک بالاتر تواضع بیشتر است .