هانیه
پسندها
323

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام هانی جان

اینجا چه خبره ...........همش لاو توی لاو شده خوووووووووو .............منم دوس دارم بک گراند بذارم یادم بدین خووو

راستی ژله خراب شد........اصلا خوب یاد ندادن ..همش الکی بود..حیف ژله هام والا

ببینید این فرشته ها چه نازن.........

ظرفیت صندوق پیام های خصوصی هانیه به اتمام است و تا زمانی که اقدام به خالی کردن صندوق نکند نمیتواند پیام خصوصی جدید بپذیرد.
    اه اینا چیه توی پروفت گذاشتی این قلبا را میگم اههههههههه
    فریبا راستی به هانی بگو بره با سانی بچرخه اینجا چکار میکنه هان؟
    :ph34r-smiley::shocked::j58r36j3gcr4suxymup اینا قلبای کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ههه
    آره یه مدت نباشیم دلش برای این پیغاما تنگ میشه.خخخخخخ
    باشه یه کم دیگه برو بخواب.... ولی زیاد شلوغی نکنی که باز مارو با مهربونی از پروفش میندازه بیرون ها!:25r30wi:
    شبت خوشششششش هانی من
    من برم لالا.تو هم برو بخواب اگه بابابزرگت اینجا بود به من میگفت چرا میذاری نوه ام این وقت بیدار باشه!؟هووووم!؟خخخ:a2d3:
    تو پیامایی که تو صفحه ی من گذاشتی شکلک نیست هانی!
    ولی قلب بارونتو میبینم تو پروفت.مشکل از نته حتما.
    آره بذار بشوره.ههههههههه
    هانی باشه فامیلاتو بهش معرفی میکنم.باید همش یاد آوری کنم اسماشونو میدونی که ایمونو یه کم حافظه اش ضعیفه زود یادش میره .خخخخ
    اوهوووم تا اومدن نتایج مجازی اینجا باشی.
    آره دیدمش قلب بارون کردی.چه خوشگلش کردی.منم یه چند تا قلب بذارم واست.خخخخ
    :heart::heart::heart::heart:
    سلام هانیییییی.یه سر اومدم گفتم زود برم بخوابم که مچمو گرفتی!:bunnyearsmiley:
    خخخ باید بگم سنی باشمزدان الیه دا نقد آخی گه چیخ گد دا قیز خخخ الچک بیزدن هله اوزده گوشت خور سان خخ:25r30wi:
    هیه هیه بذار اون بیگ ددی بیاد میگم چشمانت منور هن بالام بتر نوه تربیت البسن خخخ ایکی گونده عاشیق اولوب خخ
    وای دده ادام سر درد میگره میاد پروفت

یذره دختر سلقه به خرج بده از سمانه یاد بگیر خخخ من از استادی خودم پشیمون نکن خخ

خود شیفته حالا یر گوک آشک هانی جون شده خخخخخ
    [IMG][IMG][IMG]

هووووم .....اُوهووووممم
    بسی زیبا شدندی
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا