mohana 2014-07-08 آها ک اینطور باشه شب گوش نمیدم گزارشو مینویسین هرطور شده.... گفته باشممممممممممممh34r-smiley:
maxin 2014-07-08 .امام باقر فرموده اند:نمازي كه در اول وقت خوانده شود بارويي درخشان به سوي صاحبش بر ميگردد و ميگويد:تو مرا خوب حفظ كردي،خدا هم تو را حفظ كند
.امام باقر فرموده اند:نمازي كه در اول وقت خوانده شود بارويي درخشان به سوي صاحبش بر ميگردد و ميگويد:تو مرا خوب حفظ كردي،خدا هم تو را حفظ كند
M M M@RY@M 2014-07-08 مرسی ازشما ولی اینقدم نمیخوام پیشرفته یادبگیرم! فقط درحدی که بتونم با دوستان ترک اینجا حرف بزنم! ممنون درهرحال یاشا قارداش مکسین!:riz304::riz304::riz304:
مرسی ازشما ولی اینقدم نمیخوام پیشرفته یادبگیرم! فقط درحدی که بتونم با دوستان ترک اینجا حرف بزنم! ممنون درهرحال یاشا قارداش مکسین!:riz304::riz304::riz304:
هانیه 2014-07-07 چه خوشگلنننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن مکسیننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن
چه خوشگلنننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن مکسیننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن
|G♥♥D GUY| 2014-07-07 خخخخخخخخخخخخخ ابوالفضل ياشا دادا....غافلگير شدم يوهو...بنده نوازي كردي بابا يادي از داداشت كردي:rolleyessmileyanim: خيلي غيرمنتظره بوووووووووووود چووووووووووووخ ياشاااااااااا:4d564ad6::riz304:
خخخخخخخخخخخخخ ابوالفضل ياشا دادا....غافلگير شدم يوهو...بنده نوازي كردي بابا يادي از داداشت كردي:rolleyessmileyanim: خيلي غيرمنتظره بوووووووووووود چووووووووووووخ ياشاااااااااا:4d564ad6::riz304:
شفق بانو 2014-07-07 واااااااای مرسی داداش قافلگیر شدم مرسی خیلی زیباست /لطف کردین خدایا شکرت خوشحالم خیلی زیاد:4d564ad6:
maxin 2014-07-07 شبهاي دراز بي عبادت چه كنم؟:sadsmiley: طبعم به گناه كرده عادت چه كنم ؟ گویند کریم است و گنه می بخشد…:dadad4: گیرم که ببخشد زخجالت چه کنم ؟:sad:
شبهاي دراز بي عبادت چه كنم؟:sadsmiley: طبعم به گناه كرده عادت چه كنم ؟ گویند کریم است و گنه می بخشد…:dadad4: گیرم که ببخشد زخجالت چه کنم ؟:sad: