N@RVIN 2014-07-13 دوستان واقعی مثل صبح هستند نمی شود تمام روز آنها را داشت اما مطمئنی که فردا هفته بعد و تا ابد هستند!:heart:
دوستان واقعی مثل صبح هستند نمی شود تمام روز آنها را داشت اما مطمئنی که فردا هفته بعد و تا ابد هستند!:heart:
mw.ashel 2014-07-10 بهشت مکان نیست … بلكه زمانیست ، که افکار مثبت وجودت را احاطه كرده ! جهنم نیز مکان نیست … بلكه زمانیست ، که در افكار منفي غرق شده اي … !:rose:
بهشت مکان نیست … بلكه زمانیست ، که افکار مثبت وجودت را احاطه كرده ! جهنم نیز مکان نیست … بلكه زمانیست ، که در افكار منفي غرق شده اي … !:rose:
N@RVIN 2014-07-07 خخخخ مهسا برا سوتیام دارم جواب ولی کلا خوشم اومد خوب سوتی میدم این وِیژگی رو قشننننننننننگ همه جا دارم ههه میجوابم
خخخخ مهسا برا سوتیام دارم جواب ولی کلا خوشم اومد خوب سوتی میدم این وِیژگی رو قشننننننننننگ همه جا دارم ههه میجوابم
N@RVIN 2014-07-07 باشه خواستی باز کنی خبر بده خخخخ عه من نمیدونستم قراراه باشی پس چه حیف شده انشاله دفعات بعدی خخخ من انقد سوتی میدم خیالت راحت حداقل یکیش نصیبت میشه:25r30wi:
باشه خواستی باز کنی خبر بده خخخخ عه من نمیدونستم قراراه باشی پس چه حیف شده انشاله دفعات بعدی خخخ من انقد سوتی میدم خیالت راحت حداقل یکیش نصیبت میشه:25r30wi:
N@RVIN 2014-07-07 درم که بسته ست خخخ هوچی نمیتونم بگم:25r30wi::25r30wi: خخ دقت کن فقط تصمیمای مهمو با عقل میگیرم بقیه رو با احساس..یجام گفتم ولی خیلی اذیت میشم که از عقلم استفاده میکنم:25r30wi:
درم که بسته ست خخخ هوچی نمیتونم بگم:25r30wi::25r30wi: خخ دقت کن فقط تصمیمای مهمو با عقل میگیرم بقیه رو با احساس..یجام گفتم ولی خیلی اذیت میشم که از عقلم استفاده میکنم:25r30wi:
maxin 2014-07-07 گذاشتم دستت درد نکنه لطفا ببندش. راستی نبودی ازت در مورد نمره بپرسم اون موخه نگی t0837h0nn8zfqu8ultمشورت ننمود. ایشالا دفهه بعد مرسی
گذاشتم دستت درد نکنه لطفا ببندش. راستی نبودی ازت در مورد نمره بپرسم اون موخه نگی t0837h0nn8zfqu8ultمشورت ننمود. ایشالا دفهه بعد مرسی
maxin 2014-07-07 ببخشید خو من همچ حواسم نبود که:sad: خب لطفا الان ب آخرین پست انتقالش بده یا پاکش می کنم دوباره میذارم بعد تاپیکو ببند.
ببخشید خو من همچ حواسم نبود که:sad: خب لطفا الان ب آخرین پست انتقالش بده یا پاکش می کنم دوباره میذارم بعد تاپیکو ببند.
pashmak 2014-07-05 سلام مهسایی خوبی ببین من لاین ندارم یکم ازش بد شنیدم میگن محیطش خوب نیست اما اگه بچه ها بیان منم هستم در ضمن واتس اپ تازگی نصب کردم هر وقت قطعی شد بگو چون اطلاعات it من در حد جلبک دریایی هست شاید دیر نصب کنم اما میام میخای شماره مو بهت پ خ کنم
سلام مهسایی خوبی ببین من لاین ندارم یکم ازش بد شنیدم میگن محیطش خوب نیست اما اگه بچه ها بیان منم هستم در ضمن واتس اپ تازگی نصب کردم هر وقت قطعی شد بگو چون اطلاعات it من در حد جلبک دریایی هست شاید دیر نصب کنم اما میام میخای شماره مو بهت پ خ کنم