N@RVIN
پسندها
902

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام ناروینم عزیزدلم
    قربون دل مهربونت برم اجی /دل منم برات تنگ شده گلم
    :bunnyearsmiley::riz304::thanks::thanks:

چه پروف قشنگی داری ناروینم /زیباست خیلی هم زیبا
    طاعات قبول باجی به قول دوستان تورک زبان
    جانمیسان / خاطریوی ایستیرم
    خووش چرا بدم اينهمه دخمل ناز برام گذاشتي.....دستت ندرده....والا معظلي شده...تو خيابون راه ميرم ميبيني بله تو يه كالسكه اي يه دختر خانم ناز داره نيگام ميكنه ناخواسته ميشينم باهاش بازي ميكنم يهو ميبينم يه خانوم با دو تا چش گرد شده و ابروهاي به هم گره خورده و دستا به كمر وايساده منو نيگا ميكنه :New (6):سريع خودمو جمع و جور ميكنيم و الفررررررررررررررار ...يا اينكه ميبيني بابا دختره بچه شو بغل كرده داره جلو من راه ميره منم دستي رو ميكشم پشت باباهه يواش يواش ميرم به اين بچه شكلك نوشون ميدم بچه ي بيچاره هم اين شكلي ميشه :shocked::1dco2x0p1lilzhfpg1t گاها باباي بچه برميگرده عقبو نيگا ميكنه هي ميخواد يه چي بگه هي نميتونه:25r30wi:
    salaaaaaaaam merc nari joooonam
    shomaram sabet shod azat migiram
    merciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ke ghabol kardi
    :riz304::thanks::thanks::thanks:
    اين دختر آواتارتم ديگه خداااااااااااس وووووووووي چه ادا اطواري ميريزه ازش:sad:
    :eek:t0837h0nn8zfqu8ult ناااااااااااااااااااااري :eek:t0837h0nn8zfqu8ult چراااااااااا هان چررررررررا؟؟؟مگ من نگفتمممم دلم اوف ميشه چرا اينكارو با من مينموئي؟؟؟ ناري واقعا ميگماااا نميدونم مريضيه چيه دختر كوشولو موشولو ميبنم دوست دارم يه لقمه چپش كنم اونقد محكم بغلش كنم عين آبمويه گيري سويي چيخسين...هاع چيه چرا اونجوري نيگام موكوني؟؟؟:dadad4: ناري يعني مريضم؟ مشكلي دارم؟؟؟
    به به این فژول خانم خوشجل خوشتیپ چی میگه اوخیییییییییییی لباشو :)
    میسی عخشم
    راستی ممنون از رتبه نظر ناری گلم:rose::rose::rose::rose:
    قربون تو ناری جونم برم.منم دوست دارم .عزیز دلمی..:heart::28:
    ....:riz304:
    دل را بدنام نکنیـــــــــــــــــم
    آنچه بعضی ها در سینه دارند
    کاروانسراست
    نه دل …
    ناری سعی میکنم اون جوری که شماها میخایین باشه ولی بستگی داره به تعداد ...جز 3نشدش یک دفع های ..ببخشید دیگه ابجی....
    :(40)::thanks:خواهش میکنم آجییی جوون..عسک آواتارت خهلییی خوشمله
    سري پيش اسپانيا قهرمان شد كووووووووجايي؟؟؟خخخخخخخ هلند حقشه بهترين تيم اين جامه......هلند قهرمااااانه:motat:
    خخخخخخخخخخخخخخخ آره برد...1-0....اگه هلند ببره با آرزانتين بازي ميكنه چههههههههههه شود...هلند قهرمااااااااااااااااااااااانه:4d564ad6::4d564ad6::4d564ad6::4d564ad6:
    ههههههههههه آره خيلي نازه.....والا صندلي رو ميخواستم زودتر بيام اين لامصب فوتبال و واليبال نذاشت:13: اومدم يه چن تا سوال پرسيدم فردا كامل موخونمممممم....
    ووووووووووووووووووي ناري چقده خومشل و جيگره اين پدر سوخته...عينهو آلبالو ميمونه آدم دوس داره بوخولتش خيلي نازخ و خوشگلههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه:(40)::(40)::(40): ميگم زن داداشم بارداره اين عكسو قاب كنم بهش بگم صب تا شب به اين نيگا كن بچه اش شبيه اين ميشه؟؟؟:dadad4:
    خیلی خوشجل بوددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد....نی نی اواتارم بعد چندماه بزرگ شدن بودش...................خخخخخخخخخ
    مرسی ناروین جونم بابت عسک خوشجلی که توی پروفم گذاشتی!:thanks::thanks::thanks:
    راستی آواتار ت خوشگله....آواتار قبلیتم محشربود...:riz304::ad54ad::(40):
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا