sane
پسندها
106

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• عاغا.... این عاغاهه کیه داره بادکنک میده دستت..... ای بابا.... من مشکوکم..... :65d6a5d6s: :p7977cujr38iyymsu8: :sdasdasd: :25r30wi:
    نامرت من به خاطر تو منتظر بودمااااااااااااا...............................................هی زندگی...رفتم افق با اون عسکککککککککککککککککککککککککککککککککککککککاااااااااا....
    ساغول؟بگذار ببینم...........................................................................................................................
    دوباره باز عسک عندلب رو داشتی؟ارع یادم افتاد دسته جمعی بودیم...........................................
    نه ندیدم....عسک میبینم سرعتم کمه..........................................................................
    چی بود این نشون دادی کلا دپسرده شدم باااااااااااااااااااااا:sad::mad_majidonline::image170::13:
    خصوصی امو جواب بده باااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟
    نه....ندارمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم...قانع شدی؟
    باحال بود سانی
    از اینترنت اکسپلور متنفرم ینی اگه جا داشت کلآ از صفحه روزگار محوش میکردم ههههه
    عندلیب................... :smilies-azardl (12) :(50): :65d6a5d6s: :mad_majidonline:
    خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
    به مخت فوشار نیار........................همون لوبیا سبز منظورم بود.......................خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
    باشه بخر ایس کاکائووی بخر.............................حرفای دیشبم یادت نرع....
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا