Leyenda 2014-06-29 سلام ارام خوبی؟مرسی بابت عکسای خوجلی که فرستادی.. آرام کنگره میکروب شهریور ماه شرکت میکنی؟؟
mohana 2014-06-29 سلام عزیز دلم...ممنون التماس دعا دارم... خدارحمتشون کنه آرام جونم... آرام مامان بزرگ منم دیگه پیشمون نیس :dadad4:
سلام عزیز دلم...ممنون التماس دعا دارم... خدارحمتشون کنه آرام جونم... آرام مامان بزرگ منم دیگه پیشمون نیس :dadad4:
abiabi 2014-06-29 ارام عزيزم سلام خيلي خوشحالم وقت ميشه دوباره ميتونم بات صحبت كنم خواهري اينجا كه نميشه مفصل توضيح داد اما بكم خداروشكر همه جي خوبه ماه رمضون مباركك .. اومدم تا با شما خواهراي مومنم يك ناه بر فيض داشته باشيم خيلي ماهي
ارام عزيزم سلام خيلي خوشحالم وقت ميشه دوباره ميتونم بات صحبت كنم خواهري اينجا كه نميشه مفصل توضيح داد اما بكم خداروشكر همه جي خوبه ماه رمضون مباركك .. اومدم تا با شما خواهراي مومنم يك ناه بر فيض داشته باشيم خيلي ماهي
mohana 2014-06-28 آرام منیم ایستملی و نازلی باجیم :28: امیدوارم درست نوشته باشم... 40):عینهو نی نی هایی ک تازه زبون باز میکنن تک جمله ای مینویسم اونم به سختی )
آرام منیم ایستملی و نازلی باجیم :28: امیدوارم درست نوشته باشم... 40):عینهو نی نی هایی ک تازه زبون باز میکنن تک جمله ای مینویسم اونم به سختی )
marzi ba 2014-06-28 سحر هنگامه راز و نیاز است سحر میخانه دلدار باز است سحر جود و کرم بسیار دارد سحر بوی خوش دلدار دارد حلول ماه مبارک رمضان مبارک باد
سحر هنگامه راز و نیاز است سحر میخانه دلدار باز است سحر جود و کرم بسیار دارد سحر بوی خوش دلدار دارد حلول ماه مبارک رمضان مبارک باد
mohana 2014-06-28 ای جانم آره برا شما ها ک مدیر بخش علمی هستین کار سخته...من همچین راحتم..سوت میزنم خخخخ
mohana 2014-06-28 ای جانمممم بخش گزارشا رو نمیدیدی؟ آره برا منم نمیاد... مجبورم اول برم تاپیکی ک آقا ام جی باز کرده ( آقا ام جی (( ) بعد برم بخش گزارشا
ای جانمممم بخش گزارشا رو نمیدیدی؟ آره برا منم نمیاد... مجبورم اول برم تاپیکی ک آقا ام جی باز کرده ( آقا ام جی (( ) بعد برم بخش گزارشا
شفق بانو 2014-06-28 خواهش میکنم /اذیت نشدم عزیزم ارام من بفرمایید http://olumpezeshki.ir/forum414.html اونجا فقط بنویس رسیدگی شد . مرسی اجی
خواهش میکنم /اذیت نشدم عزیزم ارام من بفرمایید http://olumpezeshki.ir/forum414.html اونجا فقط بنویس رسیدگی شد . مرسی اجی
شفق بانو 2014-06-28 خواهش میکنم عزیزم میخوایی برات بیارم ؟ خسته شدی عزیزم /استراحت کن . این کارا تمومی نداره .:smilies-azardl (113 هرجا لازم بود برام پخ کن .
خواهش میکنم عزیزم میخوایی برات بیارم ؟ خسته شدی عزیزم /استراحت کن . این کارا تمومی نداره .:smilies-azardl (113 هرجا لازم بود برام پخ کن .
شفق بانو 2014-06-28 پست شیلا هنوز هست /اما پستای من و شما رو حذف کردم . اخه اون پست رو کاربرا نمیبینن . شیلا گزارش داده بود h34r-smiley:
پست شیلا هنوز هست /اما پستای من و شما رو حذف کردم . اخه اون پست رو کاربرا نمیبینن . شیلا گزارش داده بود h34r-smiley: