sane
پسندها
106

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• ههههههههه شوکو جات خالییییییییییییییییییییییییییییییییییی
    هانی اون مکعب رو ک برا سانی تعریف نکردی؟ها؟؟؟؟؟؟؟:eek:t0837h0nn8zfqu8ult
    ههههههههههه راستی عادله از دست فرمونت و تند رفتنتم برا هانی تعریفیدم :4d564ad6:و کافه گلاسههههههههههههههههههههه اوه اوه:4d564ad6:
    به مرجله جمع بندی نرسیدیم شوکا....ایشالله رسیدیم برات میگم:riz481::riz481::riz481:
    نه شوکا نشدش....................................نوش جونتون شوکا ومامان شوکا...........
    ای نامرتاااااااااااااا هانی بیا اعترافففففففففففففففف کن بیا بوگو چیا رفتی گفتی به سانی
    .هانی بیااااااااااااااااااا میکشمتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
    میدونم در این جد نگفتی خب....میگم مسدود دیدتش یعنی؟خب شد مسدود نگرفتش هااااااااااااا:14::14:
    هانی؟؟؟؟؟؟/سانی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سانی میگم چیا پشت سر من گفتین؟غیبت کردین ؟؟ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/رفتین اونجایی ک من گفتمو دیدین؟؟؟؟؟؟؟ :smiliess (3):
    هههههههههههههههههههههههههه هانی من اینارو اون اولا بهت نگفتم مگه اونام هستن مهرماه گفتم بهتاااااااااااااااااااااااااا:14::25r30wi::25r30wi:
    هههههههههههههههههههه شوکو جات خالی اینقده ازت غیبت کردین گلوم خشک شده بود
    منو مامانمم رفتیم دور دوررررررررررررر رفتیم گلخونه بعدش رفتیم اب طالبی بستنیو فالوده خوردیمممممممممم کلیم به خودمون جایزه دادیممممممممم:riz481:
    میگم دست اول یعنی چی ...دست اول یعنی اولین کسی هستی که میدونی ...بغله....
    سانی میگم چیا پشت سر من گفتین؟غیبت کردین ؟؟ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/رفتین اونجایی ک من گفتمو دیدین؟؟؟؟؟؟؟
    هانیییییییییییییییییییییییییی تو مرا میکشی اومدی پیشم خبرو نگفتی برگشتی:13::13:
    سانییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی الان یادممممممممممممممممم افتادددددددددددددددددددددددددددددددددددددد خبر دست اول توپ دارممممممممممممممممممممم..................................میگم براتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
    ههههههههههههههههههههههههههه هانی بیا این عادله و نیکی رو هم تورک کنیم
    خخخخخخخخخخ هانی
    یکم باید اموزش واینا ببین ولی باشه موافقم....:riz481:
    مقثی بسی...خستم...ولی خابم نمیبره...ماشین اخرو به زور گرفتم...یک باسم نیگه داشتم دیدم مال یک جا دیگه است...به روی خودم نیاوردم ....سرمو انداختم زمین رفتم....:riz513::riz481:
    نیکی همون جورافا کافی هستش خخخخخخخخخخخخخخخ
    هانی میگم این نیکی و عادله کاندیدای خوبی هستن با خودمون ببریم سازمان سیا:4d564ad6::4d564ad6:
    عادله ما یکی از هکلاسیای فارس زبانمون رو برگردونش کردیم ترک کامل....لهجه شهر خودش یادش رفته بودبماند بچه کجا بود....هههههههه
    سلومممممممممممممممم هانی بالام یاخجی سان
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا