sane
پسندها
106

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• ایشششششششششششششششششششششششششششش عادله (بالهجه تورکی وعصبی) چرا پیامت بستس هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا باز منو از لیست دوستات حذفولیدی:p7977cujr38iyymsu8::p7977cujr38iyymsu8:
    همون میفرستم بری فقططططططططططططططط کاتالوگ درست کنی
    ساني...هي ..با توام (عصبي)!!!
    يعني تو واقعا خجالت نموتشي واسع دكتررررررررررر جوراف خال خالي راه راهي مياري ؟آخرشم ك سيب زميني شدع...
    خخخخخخخخ
    گناه دارع خوع...
    :)
    دكتر موئمدي من از طرف ساني معذرت ميخوام...خودم كادو تولدت رو با تأخير برات آمادع موتونم ؛)
    موطمئن باش جوراف خال خالي راه راهي ديپ دميني هم از گزينه هاي احتمالي حذفع...بوخوداع...(جدي) جدي ؛)
    سانيييييببييبييبيي ؛) برنامه ي اون شبو يادته ؛) صداي فريادي در كهكشان راه شيري ....از همين الان گوشم داره سوت ميكشه....
    خخخخخخخخخخخخخخ واي دلم خداع
    محمد ...كادوت محفوظه ؛) جدي جدي بي شوخي ؛)
    بهترم :rose:....
    یک پله...
    همینقدر...................
    این ور زمستونه...اون ور تایستونه....به این میگن تکامل...به به...جفتشم جفته....عوم...اهمم...هوم..یعنی ...جفته دیدععععععععععععع...:bunnyearsmiley::bunnyearsmiley:
    حالا که دارم فکر میکنم:(50): میبینم ..خیلی وقت میبره....:New (6):
    مم...مممم...:whistle:
    فک میکنم خودمو از این طبقه سوم ...صــــــــــــــــــــــــاف..همچین صــــــــــــــــاف:black_eyed: پرت کنم تو کـــــف کوچه....خعلی کمتر زحمت ببره...
    تازشم...لحظه ایه...درد کمتر دارع....
    تصمیم گرفتم از کار پزشکی بزنم برون:smiliess (6):...برم تو کار ساختمون.:4d564ad6:..یاد بگیرم چوطوری دیوار بتونی بسازم :25r30wi:
    وی وی من و سانی الان باهمیم خخ هههههههههههههههههههههههههههههههههههه
    من سانی هستم دارم بجای هانی میتایپم خخخخخخخخخخخخخخخخخخ:4d564ad6::4d564ad6::4d564ad6::4d564ad6:
    واییییییییییییییی سانیییییییییییییییییییی دوست دارم عاشقتمممممممممممممممممممممممممممم
    الان هتل پارمیس هستیمممممممممممممممممممممممممممممم هوهو هوهو ویییییییییییییییییییییییی
    ههههههههههههههه ساعتتو بکش جلو زودی صب شه خخخخ
    ارع ...تو نظرش برنگشته موخام زودی صبح شه/////میدونی که اخلاقشو زیادی نگرانم میشع...
    ههههههههه نع بابا شوکو تو این گرونی شیرینی کوجا بود :1dco2x0p1lilzhfpg1t
    خخخخخخخخخخخ ینی باید شیرینی بخورم واقعنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟زود باش اعتراففففففف کن بینممممممم
    هههههههههه شوکو نموخای شیرینی بخوری بشه:rolleyessmileyanim::whistle::whistle:
    بچه این چیع گذاشتی عکست ا؟؟؟؟؟؟؟
    مشکوکم من مشکوکم به تووووووووووووووووووووو
    نامرت نامرت نامرت
    چروو اونجورنگامیکنی مگه موتات ندیدی؟
    خخخخخخخخخخخخخخ نه دیگ درون حد درحال عبورمرورم همش
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا