amirreza
پسندها
34

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• من در این دنیا به اندازه دوستانی که دارم وسعت پیدا میکنم . خودم را مدیون دوستان خوبم میبینم که امکان درک این هستی را برایم ممکن میسازند
    aaaaaaaaaa! ملت عجب رویی دارنااااااا! :5:میرن تو پروف یکی دیگه ب یکی دیگه تهمت میزنن!خوب شد دیدم!!! :eek:t0837h0nn8zfqu8ult
    حالا خجسته خانوم کی دلش وا3 تو تنگ میشه؟؟؟؟ بعدم این داداش ما از اولشم دپسرده نبود! غیبت نمی کنیم!ب قول مامانم تو روت هم میگیم!:a2d3:
    امیر رضا خان تو روخدا بذارش تو لیست سیاه ی کم بخندیم! :25r30wi:
    حیف ک فردا میرم تا چن روز نیستم! وگرنه حالشو حسابی می گرفتیم!
    منو شیطتنت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ :smiliess (13): استغفرالله برادر من تهمت نزن :4d564ad6:
    دیدی چی شد مسافرتمون کنسل شده واسمون از شهرستان مهمون اومده :smiliess (2): ای خدااااااااااااااااااااااااااااااا
    امیر رضا چطورییییییییییییییییییییییییییییی؟/؟از مهر مرتب بیای هااااااااااااااااااااااااااااا
    والا امیر جان من خودم ک این کتاب رو نداشتم..کتاب من فقط تست بود و پاسخ تشریحی کامل..این کتاب خب هم درسه و هم تست فکر کنم تستاش کمتر از کتاب من باشه..تو لنینجر رو داری کتابشو؟؟اگه داری که همون تست رو بخر فقط. اگه نداری همین رو بخر.نمایشگاه کتاب تبریز هم نمیدونم کیه حتما بهت خبر میدم.
    سلامممممممممممممممممممممم امیر رضاااااااااا نمیدونی از پیغامات چقده خوشحال میشم
    والا انقد درگیر ثبت نام بودم هنوز واسم هضم نشده امروز فعلا اینترنتی تموم شد

امیری به هر چی برسی عادی میشه واست

ولی لذت تلاش کردن و نتیجه گرلفتن چون من لذتشو کنکور سراسری نچشیدم
    راستی یه هفته ای نیستم نبینم بری تو فازدپرشن و از این لوس بازیا :mad_majidonline:
    در ضمن با لیلی نشینید غیبتمو کنید که حتی ازراه دور هم متوجه میشم :smilies-azardl (12)
    بعدشم نمیخواد از دوری من گریه و زاری کنید میدونم دلتون واسم تنگ میشه :25r30wi: زود برمیگردم
    اصلا هدفم همین بود که حرف تو عینی شه :bunnyearsmiley:
    خواهش کیکنم امیر جان..میدونم منم وقتی خواستم منابعمو بخرم نزدیک 200تومن اینا خرج کردم تازه من منابع رشته خودم میکروب رو هم خریده بودم!!!!!ولی اشکال نداره ایشالا قبول ک شدی این چیزا دیگه مهم نمیشه برات..موفق باشی
    آره کتابش همینه برا من جلدش فرق میکنه من سال 89خریدمش ولی مهم مطالبشه که یکیه تازه سوالای کنکور 89 و 90 هم بهش اضافه شده حتما.
    وا چرااااااااااااااااااااااا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :tsimuzpzwoap1t9y3o7
    به به میبینم 1 ساعت نبودم تمام گناهامو شستین بس که غیبتمو کردین
    اولا نوشابه رو همون لیلی میخوره که شرف و حیثیتمونو توی همون نماشگاهی که ذکر خیرش بود برد و سس ساندویچشو بعد از این که کامل خوردش پیدا کرد ( تا درس عبرتی باشه برای این خانم خانما این جا ابروی منو نبره )
    زندگی بیسکوییتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :mad_majidonline: دارم براتون دوست فاب جونا :sdasdasd:
    من عزرائیلم ؟ پس حتما بعضیا قابیل تشریف دارن
    پشت کنکوری ها پشت کنکوری ها پشت کنکوری ها :25r30wi: تنبلا تنبلا
    اگه لوتون ندادم حالا میخواین قاچاقی یه کارایی کنین ؟؟؟؟؟؟؟ مقنعه و عکس و ... به برادران زحمت کش گشت ارشاد گزارشتونو میدم
    آخ گفتییییییین!زندگیه بیسکوئیتی!! :25r30wi:انقده جو گیره این بشر...
    اصن معلوم نیس چ کارشناسیهههههه؟؟؟؟!!!!
    تازشم نوشابه هم میخوره.....ی کارای دیگه ام میکنه ک وا3 نمایشگاه کتاب اومده بود خودم تنهایی کشف کردم! :thumbsupsmileyanim:
    تازه ب عموی منم بریم بد نیس ک!
    بعد ی عمری ازمون خاطره می سازن :25r30wi:
    اوا!نمی خواستم ریا شه ...
    حالا ک دستم رو شد ک ازین فرشته ها هستم ک سر بزنگا میرسن!بذا نگارم لو بدم!!اونم فرشته اس!عزرائیله :25r30wi:زیاد تو پیجتون راش ندین!منظور داره.... :wacsmiley:
    اشکال نداره خو...از دور عکسو نشون میدین ک نفهمن مقنعه سرشه!بعد میگین عکس دوران کارشناسیه یا نهایتا میگین عکسو عربستان انداختین :25r30wi:
    بابا میشه.....من انقد ازین کارا کردم!نگهبانه بدبختو دو ساعت کاشتم ک دنبال کیفم بگردم!آخرش گف بیا برو تو خانوم! :))))) :thumbsupsmileyanim:
    خالی بستم باو!خواستم نگار نیاد چتر شه......:25r30wi:من اصولا چون کمی تا قسمتی بی دردم!خیلی صرییییییییییح گفتم قبول نشدم!! بعد مامان بابام اصن یهویی ی جوری شدن!چون کمی تا قسمتی هم مسخره هستم شوخی جدیم مشخص نیس! باورشون نشد! گفتن لیلی راس میگی؟؟ الکی نگو!
    من:وااا!مگه من شوخی دارم باهاتون؟؟ :25r30wi:
    مامان بابام ::sad:
    من: :tonguesmiley:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا