sane
پسندها
106

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• خخخخخخخخخخخخخ امداد ازغیب رسید تاتوباشیی ازبزرگترت سرپیچی نکنی:p7977cujr38iyymsu8:
    اقاگلچیننننننن ممنون
    فال گوش چیه...مکسین میاد روی نوشته من مینویسه دیگه.........................
    هانی باکس هم فعالیت مینمایم خاستی سر بزن اونورا هههه شوکو هم هس
    هههههههههههه هانی فال گوش وایستادی خخخ بیای نشونت میدم کدوم البوم ................همه چی توش هس حتی عسک سانی (شکلک خوشحالی )شکلکام از کار افتاده
    سلوم ممنون شما خوبی ننه سانی.
    آلبومت خعلی زیباست.
    یه دچی بهش گفتم ناک اوت شد خخخخخخخخخخخخخ
    ههههههههههههههه هانی بچه ته هستش خخخخخخخخخخخخخخخ
    اوه اوه...ببینم میتونم یک دعوا راه بندازم الان...خوش میگذرع:bunnyearsmiley::black_eyed::4d564ad6::4d564ad6:
    موخای عوض شوک های دیشب رو دربیاری...نت ان درست شدش بگو یا هم اس بده....
    تکلیف منو مشخص کن مرد.....زودباشششششش....موخام برم حیاط جاروبزنم:sadsmiley:گذشت ان دوران باشکوه با ناز درس خواندن وبادام زمینی شکستن....
    منم اش دوغ درست کردم برای نهار اولین بار.....خوشمزه شدع بودجات خالی....منتهاش ملت خوابن ....اینقدر سیر ریختم توش....هههههه
    سانیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی...................شارژ نداشتممممممممممممممم خوب شدش اومدیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی....
    نامرت به ما از سمینارا داد مام گفتیم نمیده دیگه مثه ترم پیش اونم که ماشالا منم سپردم دست خدا
    خودش که اهل التماس اینا نیست که:(
    دلم واسه مسدود تنگید...بیچاره شانس نداش ....این عشقشم پرید:4d564ad6::4d564ad6::4d564ad6:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا