ad1986
پسندها
159

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• الهی جاده زندگیت هموار، آسمان چشمانت صاف و دریای دلت همیشه آرام و زلال باشد

و هیچ وقت از دنیا خسته نباشی

تولدت مبارک بابایی:thanks:
    چششششم دیه نمیام تا 8تیرررر..ووووووووویییییییییی
    بابایییییییییییییییییییی موفق باشییییییییییی:4d564ad6:
    باییی تا بعد کنکورررر...:thanks:.
    چششششم دیه نمیام تا 8تیرررر..ووووووووویییییییییی
    بابایییییییییییییییییییی موفق باشییییییییییی:4d564ad6:
    باییی تا بعد کنکورررر...:thanks:
    بابایی بابایی سلووووم علیکم خوبی؟؟؟؟؟؟
    بابایییییییییی بوخودا من نمیدونستم تفلدهههههه.:13:
    .خو من سالی یه بار میام اینجا:dadad4:
    باباییییییییی ولی تفدت موبارکــــــــــــ..بهترینارو واست ارزو میکنممممممم:thanks:
    ان شاالله همیشه موفق باشیییییییی..سربازی هم خش بگذره باباییی..اینقئ بهونه نگیر خووو..
    ووووووووییییییییی باباییییییی کادوتو بعد کنکور میدم بت..باوشه منو نکشیاااااا..به مامانم میگم:whistle:
    :25r30wi:وای خدا خخخخخ دوتا خورشید
    اشکال نداره یه ویژگی مثبت دیگه پیدا میکنی سیاه سوخته میشی خخخخ
    آخی حقتونه نه چون ماه رمضونه گناه دارین خدا خودش کمکتون میکنه(:)
    چی میگه ؟کی میگه؟ استخدام؟استعفا؟حقوق؟ 1تومن؟؟؟

ناری کیه؟..ناری چی گفت؟ هان...موضوع کیه؟؟(چی نه ها کی؟)
    خخخ نه بابا شوخیدم آش نموخوام زیاد دوس نمیدارم..سلامتی شما هدف ماست خخخ

چرا جوک میگی آخه نارانجک کجا بود دو روز میروید پادگان برمیگردین دیگه اییییییییییییییییییییییییییییییییییییش حمظلوم نمایی رو خخخ

آره من از زود باور بودن یذره به شوت میزنم نمیدونم چرا فرهنگم انخد اروپاییه:rolleyessmileyanim::rolleyessmileyanim::25r30wi:
    حالا اگه حقوق بال می دی ناری استعفا می ده منو استخدام کن خخخخخ:25r30wi::25r30wi:
    بیا اینم فرم ..خخخ فرمو پر کردم
    :bunnyearsmiley::25r30wi::25r30wi:علی فک کردم حقوق نمی دی خوووو وگرنه قبول می کردم خخخخ
    حیونکی علی میخای چچل بشی
    میخای بری بشینی تو کیوسک تلفن
    اوخی علی
    دلم برات ریش ریش شد
    علی
    من تو اش خوردن از تو هم پیش میزنم یه پیاله کوشولو چیهعععععععععععععع
    من همشو موخوووووووووووووووووووووووام خسیسسسسسسسسسسس:p7977cujr38iyymsu8:
    افاده ای هم ک طبق معمول خودتی.راستی امروز موز خوردم.کلیم تو یخچال داریم انقده گندنننننننننننننننن دلت بسوزه بمن اش نمیدی دیگه:motat:
    علی باشه بابا آش نخواستم اییییییییییییش خسیس

نخیر من دختر مثبتی هستم حتی نمیدونم اینی که گفتی ینی چی مهتادم خودتی ایییییییییییش
    بمیرد آنکه خدمت را بپا کرد ستم برمانکرد بردخترا کرد ........یادش بخیر یه داداشی دارم اعتماد به سقفش مث خودت موقع سربازی همش اینو میخوند جام جهانی 98بود هی جیم میشد عصرمیومد صبح ساعت 4برمیگشت از سیم خاردار میرفت تو برای بیدار باش خخخخخخخختو قاضی طباطبایی خدمت و بسر برد.
    :riz303::ph34r-smiley:

بازکچل اومد
    آفتاب دراومد برق و خاموش کن عزیزم نور افکن اومد .
    خخخخخخخخخخخخخ حمله کردن به آش هیچی نشده:25r30wi: سفید خو گذاشته ام بچه ها گشنه شون شه خو خخخخخخخخخخ
    دوتاخورشید:21::black_eyed:
    اااااااااا پس تهران افتادی خخخخخخخخخخ برو فارسیت و تقویت کن:tonguesmiley:حتما میخوای بگی میرم ترکی یاد میدم اونجا ه همه ها؟!نچ برادر دیگه را نداره((((((:)
    نه خیر تا با تلفون همگانی زنگ نزنی دوران سربازی حال نمیده که ایشششششششششششششششش هتل شده سربازخونه هام ............
    خخخ سلام علی ..ممنون مرسی
    برا اینم آخه باید آزمون بدیم؟؟؟؟؟؟
    آخه چرا جوونا مملکت و اذییت می کنین آخه برا شمارش خفاشا هم آزمون داره >>؟؟؟؟نه آخه آزمون داره علی ؟؟؟:25r30wi::25r30wi::25r30wi::riz304:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا