negar91
پسندها
12

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام نگار اون قضیه کارخونه که بهت گفته بودم حل شد رفتم کاش حل نمیشد :5:
    آره بهم پیام دا د نامرددددددددددددددددددددددددددددددددددد نگفته بود قبلش

شوکه شدم
    دیگه وقتش بودااااااااااا خیلی مونده بود
    نمی دونم دیگه تازه تغذیه در جامعه و ژنومیکسم مال 2008 رو گذاشتن تو نمونه ی جزوه ی سایت . آره با خود استاد صحبت کن ببین جزوه هاش چقد متفاوته .
    نگار من اون سایتو رفتم اصلا در مورد آزموناش چیزی نمیاره . در مورد شرایط و هزینه و اینا . برنامه ی آزموناشم هر چی میزنم دانلود نمیشه !
    من دوست دارم آزمون حضوری شرکت کنم آخه :(
    نگار جان ثبت نام آزمون دکتر خلیلی از سایتش هم میشه یا حضوریه؟ آدرس سایتشو داری ؟ هزینه ی آزموناش چقدره؟
    جزوه 2012 اصلا فصلهایی که گفتی رو نداره مثل 2008 ئه ، فقط فصل 1 هضم و جذبه که از تکست می تونی بخونیش ، فصل 19 هم تغذیه در دوران نوجوانیه که همش 8 صفحه ست .
    نگااااااااار خیلی شیطونی.......:1dco2x0p1lilzhfpg1tاینو داشته باش تا بعد سر وقت بیام با هم حساب کتاب کنیم
    ای جان عاشقشمممممممممممممممممممممم تو خونه بم میگن خرم خاتون:thanks:
    میام گلی خبرت می نمایم تا دیداری کنیم و مسرور شویم از دیدارت :thanks:
    اااااااااااااااااااااااااااااااااااااا یادم اومد آذین

اسم کاربریش فارسی نیازی
    من یه همکلاسی داشتم نیازی نمدونم اونه یا نه؟؟؟
    نگار به خدا قراره هفته دیگه آخر هفته 2 روز بیام کار دارم

خدا کنه بشه وقت کنم انقد درگیر کارای ثبت نامم

سه شنبه هم میخوام برم تهران سفر برگردم دوباره آخر هفتش باید برم ثبت نام حضوری

میام گلی

مگه میشه بیام نگارو نبینم
    سلام نگار جان
    تقدیم به شما برای عرض تشکر به خاطر فعالیت های مفیدتون در انجمن

سلام آره نگار آخه به ترتیب آسونی به سمت سختیه
    اولش با همون ریدینگها شروع کن من خودم چون وقتم کم بود هم زمان با ا.ولا شبی 1 صفخه از لغتهای آخرم حفظ میکردم
    گاهی با دویدن برای رسیدن به کسی، دیگر

نفسی برای ماندن در کنار او باقی نخواهد

ماند!

:1dco2x0p1lilzhfpg1t
    اوکیییییی نگار جون.روی چشم .منم هستم.:4d564ad6::a2d3::bunnyearsmiley:
    سلام نگار جون.ممنونم از پیغام های نازت.زود خودم رو جمع و جور کردم و به جمعتون برگشتم.موفق باشی
    افکارتان را تغییر دهید ...

آنگاه خواهید توانست که دنیا را نیز تغییر دهید ...
    همواره به یاد داشته باشیم که

بهترین چیزها در زندگی رایگان هستند :

لبخند ... دوستی ... خانواده ... استراحت ...محبت ... خنده ... خاطرات شیرین
    سلام عسسسیسم .خوبی؟ قبل از همه چیز از شما به خاطر اینکه همراهم بودی و دعام کردی وکمکم کردی که با روحیه قوی دوباره به جمعتون برگردم و با پیغام های زیبا وآموزندت منو شرمنده کردی و باعث شدی انرژی مضاعف در من به وجود بیاد ممنونم.من در این دو روز کامل به گذشتم فکر کردم و نقاط ضعف و قوتم رو نوشتم و از طرفی هم که هفته آینده امتحان فینال داشتم تصمیم گرفتم وقتمو هدر ندم و در زندگیم از بودن در جمع دوستان عزیزی مثل شما لذت ببرم و بازم مثل قبل دست به دست هم بدیمو با اراده مصمم شروع کنیم به خوندن.از طرفی هم دلم واسه شما و سایت خوبم تنگ شده بود.و الان وقتی اومدم اول از همه آواتارم رو عوض کردم.بازم ممنونم :4d564ad6:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا