ad1986 2014-06-10 خخخخخ حالا شایدم به سالار یه کمکی کردم خخخخخخ کسی حق نداره به نوه هام چپ نیگا کنه... میکشمش ...البته میدم تارا بکشتش
خخخخخ حالا شایدم به سالار یه کمکی کردم خخخخخخ کسی حق نداره به نوه هام چپ نیگا کنه... میکشمش ...البته میدم تارا بکشتش
ad1986 2014-06-10 ایییییییییییییش کار خوبی نیس که از دستت بر نیاد... باید به سالار بگم یه فیلم نامه بنویسه واسه این خخخخ هانی نوه سرباز فراری بیق ددیش رو لو میدهد خخخخخ
ایییییییییییییش کار خوبی نیس که از دستت بر نیاد... باید به سالار بگم یه فیلم نامه بنویسه واسه این خخخخ هانی نوه سرباز فراری بیق ددیش رو لو میدهد خخخخخ
ad1986 2014-06-10 :25r30wi::25r30wi::25r30wi::25r30wi: عجب نوه شیطونی دارم... ببینم میتونی نرفته کاری کنی بشم سرباز فراری خخخخخ
:25r30wi::25r30wi::25r30wi::25r30wi: عجب نوه شیطونی دارم... ببینم میتونی نرفته کاری کنی بشم سرباز فراری خخخخخ
N@RVIN 2014-06-09 اونم مونده صب پاشم تمرین کنم ووووووووووووی هانی آره 18 عالیه تو رو خدا دعام کن وووی من برم دیگه شب خوش
اونم مونده صب پاشم تمرین کنم ووووووووووووی هانی آره 18 عالیه تو رو خدا دعام کن وووی من برم دیگه شب خوش
N@RVIN 2014-06-09 یه جز ...وشو یه دور خوندم الان دارم مرور میکنم هیچچی یادم نیست اون یکیم که یدور خوندم یادم نیست دیگه وقتم ندارم..8 نمره است هانی 12نمره شو گرفتم...برام دعا کن الان خیلی بدبختم..رنگم پریده انخده مزلوم شدم
یه جز ...وشو یه دور خوندم الان دارم مرور میکنم هیچچی یادم نیست اون یکیم که یدور خوندم یادم نیست دیگه وقتم ندارم..8 نمره است هانی 12نمره شو گرفتم...برام دعا کن الان خیلی بدبختم..رنگم پریده انخده مزلوم شدم
N@RVIN 2014-06-09 آخه هانیه بدبختیم یکی دو تا نیست که فردا کنفرانسم دارم..دارم اون درست میکنم (( باشه ..خدا حافظ فهلا ..شاید که فردا مرده باشم ) وای چقد خوب میشه
آخه هانیه بدبختیم یکی دو تا نیست که فردا کنفرانسم دارم..دارم اون درست میکنم (( باشه ..خدا حافظ فهلا ..شاید که فردا مرده باشم ) وای چقد خوب میشه
N@RVIN 2014-06-09 ههه نه بابا نمیخواد مراقب عاشقم بشه همینکه یه 5 تا از همکلاسیام عاشقم شن و تقلب برسونن کافیه..فدایت مرسی
ههه نه بابا نمیخواد مراقب عاشقم بشه همینکه یه 5 تا از همکلاسیام عاشقم شن و تقلب برسونن کافیه..فدایت مرسی