Fariba 90
پسندها
76

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• مگه اواتار قبلیم شاد بودش؟؟؟؟؟؟؟وی عسک نی نی بودش....وی نمیخام بیاد بالشاتو بشوره خب....:thumbsdownsmileyani:riz513::riz481:
    اوه اوه فریبا.....بهش گفتم چیزی ام نیستش....نترس فک نکنم بیادش....
    فریبا نوم از دستم رفت... ببین چش شده هانی... تا فردا اگه آواتارشو عوض نکردو یه آواتار شاد نزاشت من میدونمو تو... اییییییییییییییییش
    اگه عوض کرد میام همه بالشو تشکاتونو میبرم خونمون میشورم تمیزشون میکنم خخخخ
    اسم مریمو نیار نوم فکرش مشغول میشه اییییییییییییییییییییییش به درسش که میرسی؟ سایشو تو انجمن دیدی با تیر بزنش ...حکم تیر رو دادم بهت خخخخ
    چیزی ام نیس.....یکم پکرم همین...بزرگ میشم یادم میره...دلم برات تنگیده بودش....
    مرسی فریبا نمیخام به زحمت بیفتی...من قراره پله های ترقی رو طی بکشم....:dadad4::idea_majidonline:
    اگر از پایان گرفتن غم هایت نا امید شده ای ، به خاطر بیاور زیباترین صبحی که تا به حال تجربه کرده ای مدیون صبرت در برابر سیاهترین شبی هستی که هیچ دلیلی برای تمام شدن آن نمی دیدی
    مرسی فریبا ممنونم....
    میدونم آهی در بساط نداری آخه بساطت پر پوله خخخخ
    مریم خیلی زوده... نیاد یه وقت اینارو ببینه هااا بد آموزی داره تمرکز نوم به هم میخوره
    خو هانی یکم شیطونه خخخخخخ
    فریبا قربون دستت هانی رو تا برگردم شوهر بده .... فقط به هر کسونش نمیدمااااا هههههههه
    خوش تیپ چچل خوش هیکل کارش توووپ باشه و جونمردو اخلاقش 20 باشه کافیه و مهمتر اینکه نوم ازش خوشش بیاد
    سلام حاجیه خوبی . اینا اکاذیب جون خودم .قرار بود یه بنده خدایی یه گیتار بفرسته روش بخونم لینکش رو بزاریم اون بنده خدا غیبش زد ما هم یه صدایی رو گذاشتیم بدون گیتار بچه ها کمی حال کنند :auizz3ffy9vla57584x
    من برم کمپ فعلا خیلی موندم اینجا درسا مونده ووویییی.جواب بقیه ی پیاما بمونه در مراجعه ی بعدیم به انجمن.ههههه
    سلام فریبا خانووووم... با زحمتای ما؟
    فریبا من نزدیک 5-6 ماهه سربازم... اموزشمون فرق داره یه کچلو با بقیه...
    شوماره حساب موخای؟ خجالت نش بوگو خخخخخ

فریبا کوجا میخوای شوهر بدیشون؟! مریم کنکورش مونده هااا... نوم بزار تمرکز داشته باشه...
    در ضمن من نوه هامو به هر کسونش نمیدم به همه نشونش نمیدم... خخخ
    :ahi5slcgm04mi8jqqkl:ahi5slcgm04mi8jqqklفریبا به نظرت سهم شیرینی که بهمون بدهکاره رو بیشتر کنیم در عوض بگیم ایران خانم کسی نیستش یا همچنان حق السکوت رو بیشترش کنیم؟؟؟؟؟؟
    فریبا فریبا ...اسمش ایران خانم ها.....:14::14::thumbsdownsmileyani:thumbsdownsmileyani
    آره خونه من و شما نداره هههه
    قضییه اونجاست که آمریکا ایران را تهدید کرده بود که all options on the table
    ینی اینکه ممکنه با ایران وارد جنگ بشیم
    حالا افتاد ینی اینکه حواست جمع باشه:25r30wi:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا