mahsa.
پسندها
441

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• تو تشک وبالشهای فریبا پر پوله اخه.......:25r30wi:منم قراره بشورمش....مهسا میخای تو هم بیا....میدونی چندمیلیون دلار اونجا قایم شده...میدونی؟:smiliess (6):
    نه بابا مهسا...علی از بی کسی نیست که میخواد اینکارو بکنه!اون شنیده پول تو تشک و بالش های خونه قایم کردم میخواد اینطوری به اونا دسترسی پبدا کنه!خخخ
    مهسااا
    انگشترت کو؟؟، خخخخخخ

راستی....من کاراموزی بهداشت دارم این ماه.....جایی مشکل داشتم....یه کمکت نیاز دارم.... نمیشه ماه دیگه قهر کنی یاهام..... :((
    مهسا باجی رویا 71 ازت سوال داره میگه برات گذاشته فرصت کردی جوابشو بده لطفنی..ساغول باجی
    اگر از پایان گرفتن غم هایت نا امید شده ای ، به خاطر بیاور زیباترین صبحی که تا به حال تجربه کرده ای مدیون صبرت در برابر سیاهترین شبی هستی که هیچ دلیلی برای تمام شدن آن نمی دیدی
    ...........................................................................................
    سلام مهسا شرمندم دیر میام...لبتاپ دست داداشم بود...
    شرمندم...
    واقعا شرمنده فرمودی... خخخ
    مرسی دمین جییییییییییییز :rose::rose:
    سلام مهسا جونم نبینم غمگینی باشی و شکلک هی بزاری
    ؟:tsimuzpzwoap1t9y3o7:tsimuzpzwoap1t9y3o7
    کاری از دستم برمیاد بگو عزیزم
    سلام فرایند تجزیه زباله در روش مکانیکی تبدیل به کود طی چند ماه به اتمام می رسد ؟ تو کتاب نوشته 4-6ماه اما تو کلیدها 1-1.5 ماه رو صحیح زده کدومش درسته ؟
    لطفا بهم خصوصی بده یا تو تایپیک
    این اهنگ خیلی قشنگ با گیتار .....الان بهش میگوشیدم...
    وقتی باد اروم اروم موتو نوازش میکنه..طبیعت وجودتواینقدر ستایش میکنه...وقتی که یواشکی خواب به سراغ تو میاد...برای داشتن چشمای تو خواهش میکنه...این همه عاشق داری چطور حسودی نکنم...وقتی شب میاد برای خوابیدن تو...خورشید از خواب پا میشه تنها واسه دیدن تو....وقتی چشم حریص واسه لمس تن تو....یا که پیچک ارزوشه بشه پیراهن تو..این همه عاشق داری چطور حسودی نکنم...وقتی هر پرنده به عشق تو پرواز میکنه ...عشق تو حتی طبیعتو هوس باز میکنه...وقتی تو قلب خدا این همه جا هس واسه تو..چرخ گردون گردش اغاز میکنه ...این همه عاشق داری چطور حسودی نکنم....
    سعی میکنم.....فعلا نیت کردم (نیت هم نصف عمل است واسه همین کچل میادش)انشالله از هفته بعد عملیش میکنم.....اس ات قشنگ بود....ج اس من ولی خیلی قشنگتر بود............ههههههههههه
    دشنگ میخونه ها.....برم سجاده باز کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برمممممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟بگذار یک اعتراف بکنم راستش منم حمیرا دوست نندارم ولی مهستی دوست دارم با هایده....هههههههههههههه..........از حمیرا میگذارم برات ههههههههههههه
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا