ad1986
پسندها
159

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• تفلدت مبارک علی جون
    اینم هدیت خخخخخخ

علی به هارداساااااااااااااااااااااان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    :14::14::dadad4::riz513:فریبا اونارو گذاشتم واسه روز مبادا دیگه.....نخیرمم هوایی نشدم...من اینده نگری ام یکم زیاد شده این روزا همین....چرا زود لو م دادی اخه......استفرالله واتوب الیه...من درس وکلی برنامه برای اینده ام دارم .....من موخام پله های ترقی رو طی بکشم.....به من کاری نداشته باشید با.....ارامش ام رو بهم نزنید...برید سراغ اون یکی نوه ...مریم.....
    سلام علی زحمتی نیستن که.نوه هات یکی از یکی گل تر.
    خب پس ایشالله سلامت باشی و این دوره از سربازیتم به خوبی بگذرونی. :riz304: :riz304: :riz304: :riz304:
    خخخ دستت درد نکنه شماره حساب میخوام چیکار...من آهی در بساط ندارم!خخخ.ولی شماره حساب میتونم بدم پول سربازیتو واریز کن حسابم خرج نوه هات بالاس!خخخخ
    مریم رو که هنوز زوده بذار کنکورشو بده.ولی هانی رو باید شوهرش بدم هر چه زودتر بهتر!خیلی هوایی شده!تو پروفایلش همش درباره ی خواستگاری و ازدواج مطلب میذاره!حالا هم ببین چی نوشته اون پایین!دخترم دخترای قدیم ما آب میشدیم جلومون اسم شوهر میاوردن!خخخخ
    آخرش نوه هاتو وقتی زیاد بمونن تندی میدیشون برن به همه هم نشونشون میدی!خخخخ
    خو باشه من کادو نمیارم و لواشک نمیخورم ولی مهمون میام مجبوری شیرینی و کیک و شربت بهم بدی اخرش تو متضرری.
    فریبا خوب کاری میکنی....:thumbsupsmileyanim::ahi5slcgm04mi8jqqkl:4d564ad6::4d564ad6:......................الفراررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا