هانیه
پسندها
323

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام عزیزدلم
    نظرت چییه من و شما هم بریم با لندن /کلاسش بیشتره / بعد آمارشو دقیق دارم از داییم میگیرم .
    مرسی هانیه دوست داشتنی من
    سانی هنوز با آمریکا ست؟
    اگر از پایان گرفتن غم هایت نا امید شده ای ، به خاطر بیاور زیباترین صبحی که تا به حال تجربه کرده ای مدیون صبرت در برابر سیاهترین شبی هستی که هیچ دلیلی برای تمام شدن آن نمی دیدی
    سلام نوه خوبم... یکم سم شلوغه شرمندم نمیتونم سر بزنم بهت خخخخ
    مرسی نوه خوبم. ممنونم. بالاخره بیق ددیت 128 ساله شد و داره جوونیش میره کم کم خخخخ چیه؟؟؟128 سال مگه زیاده؟!
    هانی تو نگران نباش فریبا خودش میدونه چیکا کنه
    نوه خوبم دیگه فریبا و من تصمیمو گرفتیم میخوایم شوهرت بدیم خخخخ
    وقتی باد اروم اروم موتو نوازش میکنه..طبیعت وجودتواینقدر ستایش میکنه...وقتی که یواشکی خواب به سراغ تو میاد...برای داشتن چشمای تو خواهش میکنه...این همه عاشق داری چطور حسودی نکنم...وقتی شب میاد برای خوابیدن تو...خورشید از خواب پا میشه تنها واسه دیدن تو....وقتی چشم حریص واسه لمس تن تو....یا که پیچک ارزوشه بشه پیراهن تو..این همه عاشق داری چطور حسودی نکنم...وقتی هر پرنده به عشق تو پرواز میکنه ...عشق تو حتی طبیعتو هوس باز میکنه...وقتی تو قلب خدا این همه جا هس واسه تو..چرخ گردون گردش اغاز میکنه ...این همه عاشق داری چطور حسودی نکنم....
    مرسی هانی جونم:riz304::riz304::riz304::riz304:
    شب بخیر گلم....دیگه نالاحن نباش باشه.....خودت از خدا همینو نخاسته بودی مگه؟؟؟درسته شرایط تغییر کرد یکم ولی بازم جای شکرش باقی....این دفعه خاستی از ته دل با خدا در ودل بکنی عواقبشم در نظر بگیر مثل الان نالاحن نشی....ههههههه....اورین دخمل خوب برو بخاب که فردا یک روز دیگه اس....اینا رو هم مینویسم وقتی مرور میکنم یادم نره ....93.03.16....درست یکماه بعد اون روز خاص....چه جالب....به قول ناری جون شبت فشن هانی....بای....شکلک هام کار نمیکنه....سانی صبح اس امو ببینه شوکه میشه حتما ....منتظر پیامای خوشجلش هستم ههههههههههه...وای برم دیگه...بای...خوب بخابی هانیه...
    میدونی نالاحت نیستما ولی راستش یکم نالاحن شدم....خوبه بهم گفتن جریانو...خدایا ممنونم ازت....خدایا خیلی دوست دارم.....93.03.16ساعت یک نصف شب....یکم غیتار زدیم جالب بود هههههه...قربون مامانم بشم چقدر تعریف کرد ازم ...اخرم گفت بسه دیگه پاشو برو پیش میکروب ها.....ههههههههه
    نههههههههههه جون من سجاده نمیخواااااااااام بذار تمرکز داشته باشم آخریشو نگفتم ...همه چیزش عالیه فقط کچل خخخخخخخخخخخخ
    سلام خو .....ابیییییییییییییییییییییییییییییییییی دوست ندارممممممممممممممممممممممممم.
    هههههههههه سلام بابابرقی.......5تومنننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن؟؟؟؟؟؟گرونه............دردشو تحمل میکنیم:4d564ad6::4d564ad6::whistle::tonguesmiley:
    پماد الفا بخر....خیلی خوبه ...اثری ازش نمونه.

مدام پماد رو بزن ..

اینو گوش بده دیگه ..همش 5 تومنه
    سلام هانی خخخخخ
    به به چه غذاهایی
    ترش کباب و ناز خاتون عالین......
    نبايد مي تركونديش ....براي ترميم بوستت خوب بود....الان بايد تحمل كني :d

به حرف دكتر برقي كه اعتنا نمي كني كه :d
    خخخخ مرسی هانی جون شما و ملت لطف دارید
    چشاتون خوشگل میبینه:thanks::heart:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...