TUMS
پسندها
187

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• نگران یک نفر دیگه هستمممممممممممممممم ایششششششش............بعله.....اره دیدم ...استاد فیزیو من از تربیت مدرس فراری بودا...میگفت استادا پیر سخت گیر سوال بپرسی میگن اینم نمیدونی....اذیت کنن...............عوضش استادبیوشیمیم اقا یک تعریف میکرد از تربیت مدرس...یک تعریف میکرد ادم میگفت خودشو بکشه بره اونجا بخونه....نتیجه اخلاقی این دوتا همدیگرو خنثی کردن....ولی به نظر خود من تهران از همه جلوتر ....تو همه جای دنیا هم تهران رو میشناسن...البته این نظر یک لیسانس هستش (اونم زوری دادن بهما به من بود لیسانس رو هنوز درگیرش بودم ):riz513:شاید در اینده تغییر کنه....
    میبینم داداش برگشتی خداروشکر...جاتون خیلی خالی بودااااااااااا
    آره دیگه خونه ی منو و تو نداره!:smilies-azardl (113
    :25r30wi::25r30wi:
    هههه ایول به هانی و مرضیه جونم.:25r30wi::25r30wi::25r30wi:[/B][/COLOR]
    ایمونو طوفان شده بودشششششششششششششششششششششش ترسیدیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//خیلی بد بود که...............................................نروبیرون..........فردا وپس فردا.............
    باغ مستوفی الممالک تهران + تصاویر تا حالا اینجا رفتییییییییییییییییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:sadsmiley::dadad4::dadad4:
    ایمونو خاستم برات تداعی خاطرات کنم....:4d564ad6::4d564ad6::4d564ad6::4d564ad6:
    :25r30wi::25r30wi::25r30wi::25r30wi:
    عجب دنیایی شده
    باشع مرضی مینویسم به اقدس خانم (خانم همسایمون )هم از اینجا سلام میرسونم....:rose::rose::p:p

هانی هههههههههه
    خوب میکنی هانی جون بنویس پروف دایی
    دایی هم میگه هیچ مشکلی نداره
    اورین بالام جان بنویس
    اعه واااااا
    دایی چرا اوجور نیگا مکنی
    اعه وااااااااا دایی تو که از این اخلاقا نداشتی
    هانی اینها دایی میگه بنویس
    خوش می نویسی

در ضمن عاقا دایی چشم منو خانجون و مامانم و خاله ها و اون یکی دایی ها روشن چن تا گزینه رو میزه هااااااااااا:New (6):

وای وای :(40):
    :65d6a5d6s:
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ..
    .
    .
    .
    ..
    :whistle:
    اگر به پروف یکدیگر احترام بگذارید؛ پروف یکدیگر هم به شما احترام میگذارد:riz481::riz481:
    وام مسکن واسه زن و شوهرا شده پنجاه میلیون تومن ...
    نشستم حساب کردم دیدم اگه یه خونه ۶۰ متری بخوام بخرم ، باید ۶ تا زن بگیرم!!
    .
    :whistle::whistle:من 96درصد چپ گرا موباشم ها...برای وزیر شدن باید بتونم از الان اینجور جملات قصار کمرشکن بگم........بلع...:p:p
    :4d564ad6::4d564ad6::4d564ad6::4d564ad6:لذتی که در نوشتن در پروف دیگران درباره دیگران هس ...ومهم تر از ان ج دیگران در پروف دیگران در پروف خود انسان نیست....
    یک ربع دیگه یادم بندازین باید برم یک سر به غذام بزنم...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا