N N naazi 2014-06-09 وااااااااااااااای از فازمنفی نگوکه دارم دق میکنم..... امروز سه بار پشت سرهم گریه ام گرفته.....نمیدونم چرا؟ توچته؟
وااااااااااااااای از فازمنفی نگوکه دارم دق میکنم..... امروز سه بار پشت سرهم گریه ام گرفته.....نمیدونم چرا؟ توچته؟
شفق بانو 2014-05-30 شوخی کردم عزیزم بله کار خوبی میکنی / درساتو خوب خون / انشالله قبول میشی مواظب خودت باش اجی نازم میگم بلایی /خیلی هم بلایی حالا با .............. چای میچسبه خخخ دوستت دارم . :riz304:
شوخی کردم عزیزم بله کار خوبی میکنی / درساتو خوب خون / انشالله قبول میشی مواظب خودت باش اجی نازم میگم بلایی /خیلی هم بلایی حالا با .............. چای میچسبه خخخ دوستت دارم . :riz304:
شفق بانو 2014-05-30 خخ بله نه دره چای خوردن خیلی میچسبه /ای بلا اجی من دستت بهش نمیرسه /پیش خودمه . اما زیاد میری / نبینم زیاد اونجا باشی . میگم اقا گرگه بخورتت :thumbsupsmileyanim:
خخ بله نه دره چای خوردن خیلی میچسبه /ای بلا اجی من دستت بهش نمیرسه /پیش خودمه . اما زیاد میری / نبینم زیاد اونجا باشی . میگم اقا گرگه بخورتت :thumbsupsmileyanim:
شفق بانو 2014-05-30 قربانت عزیزم حتما / شما رانندگی میکنی /من چای میخورم بلی / اهنگ گوش میدم خخ درسا خوب پیش میره ؟ کلک اونجا زیاد میری اقا کلاغه بهم خبر میده .
قربانت عزیزم حتما / شما رانندگی میکنی /من چای میخورم بلی / اهنگ گوش میدم خخ درسا خوب پیش میره ؟ کلک اونجا زیاد میری اقا کلاغه بهم خبر میده .
شفق بانو 2014-05-30 سلام عزیزم اجی کوچولوی من دل به دل راه داره داشتم برات پیام میذاشتم /که شما پیش دستی کردی خوبی مهدیه جانم ؟ بعد کنکور انشالله /ایران گردی
سلام عزیزم اجی کوچولوی من دل به دل راه داره داشتم برات پیام میذاشتم /که شما پیش دستی کردی خوبی مهدیه جانم ؟ بعد کنکور انشالله /ایران گردی
N N naazi 2014-05-23 سلاااااااااام بر خرمگس خودم...خخخ چطوری پلنگ مازندران؟ امروزم اومدم ...منتظر کارنامم هستم.... جات خالی کاش ابجیا و داداشات همشون عروسی یاتولد بعداز ظهری دعوت بودن دس از سر کامی ورمیداشتن...خخخخ فدایی داری داداش...خخخ
سلاااااااااام بر خرمگس خودم...خخخ چطوری پلنگ مازندران؟ امروزم اومدم ...منتظر کارنامم هستم.... جات خالی کاش ابجیا و داداشات همشون عروسی یاتولد بعداز ظهری دعوت بودن دس از سر کامی ورمیداشتن...خخخخ فدایی داری داداش...خخخ
Maryaam 2014-05-21 اجووووووووو من خو کار داشتم اومدم خخخخخخ میدونم اومدههههه وایییییی دست کن این گوشیتو مهدیهههههههه
شفق بانو 2014-05-21 سلام مهدیه جانم مرسی عزیزم خوبم شکر :rose: خو دختر خوب اینجا نمیایی اونجا میری /من در جریان هستم هااااااااااا /بلا دختر خوب :65d6a5d6s: عه وا مریم هم کا اینجاست . :black_eyed:
سلام مهدیه جانم مرسی عزیزم خوبم شکر :rose: خو دختر خوب اینجا نمیایی اونجا میری /من در جریان هستم هااااااااااا /بلا دختر خوب :65d6a5d6s: عه وا مریم هم کا اینجاست . :black_eyed:
Maryaam 2014-05-21 اجیییییییییی منو تو درست بشو نیستیم مثلا بن شدیم که نیایم خخخخخخخ اخراج هم بشیم فایده نداره خخخخخ اجووووو باز اس میدم نمیرسه چیز خورش کردی گوشیتو؟؟هوووووم؟؟:smiliess (2):
اجیییییییییی منو تو درست بشو نیستیم مثلا بن شدیم که نیایم خخخخخخخ اخراج هم بشیم فایده نداره خخخخخ اجووووو باز اس میدم نمیرسه چیز خورش کردی گوشیتو؟؟هوووووم؟؟:smiliess (2):