N@RVIN 2014-05-30 مرسی عزیزم دیگه دوستاتو میشناسی دیگه با علایق به این هانی بسپر من اهل دیس دیش نیستماااا ..استغفراله )
مرسی عزیزم دیگه دوستاتو میشناسی دیگه با علایق به این هانی بسپر من اهل دیس دیش نیستماااا ..استغفراله )
N@RVIN 2014-05-30 wow از کجا میدونستی من بی ام دبلیو میدوستم عاشقتم چقد تو ماهی چشم ما میریم شما هم زود بیایا
ستاره70 2014-05-30 داداش مکسین میدونستین چوب خدا صدا نداره خداروشکر / که خدا همیشه هست شکر داداش مکسین خوبین ؟
mw.ashel 2014-05-29 خدا زمین رو مدور آفرید تا به انسان بگه همون لحظه ای که فکر می کنی به آخر دنیا رسیده ای درست در نقطه آغاز هستی:rolleyessmileyanim::rose:
خدا زمین رو مدور آفرید تا به انسان بگه همون لحظه ای که فکر می کنی به آخر دنیا رسیده ای درست در نقطه آغاز هستی:rolleyessmileyanim::rose:
marzi ba 2014-05-29 خخخخخخخ شفقی عزیزم تو لطف داری شما استادی ما پیش شما باید درس پس بدیم سلام و خداحفظت مینا جون خوب بخون مراقب خودت باش عزیزم
خخخخخخخ شفقی عزیزم تو لطف داری شما استادی ما پیش شما باید درس پس بدیم سلام و خداحفظت مینا جون خوب بخون مراقب خودت باش عزیزم
marzi ba 2014-05-29 سلوم شفقی مهربون خوفی اوهوووووووووووووووووووم با بستنی محشره طعمش میوه هم بریزی توش اونم عالی میشه من با اب میوه مثلا اب انار و اب پرتفال هم درست میکنه طعمش عالی میشه بابای من زیاد اهلش نیست ولی وقتی با آب میوه درست میکنم میخوره بابت امتیاز هم مرسی
سلوم شفقی مهربون خوفی اوهوووووووووووووووووووم با بستنی محشره طعمش میوه هم بریزی توش اونم عالی میشه من با اب میوه مثلا اب انار و اب پرتفال هم درست میکنه طعمش عالی میشه بابای من زیاد اهلش نیست ولی وقتی با آب میوه درست میکنم میخوره بابت امتیاز هم مرسی