maxin
پسندها
1,279

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• دشمنت شرمنده مكسين.....اره والله معلوم نيس اين كشك بازي جي توش ريختن....
    استادم ميكفت يه بار رفته بوده بازرسي كارخونه كشك سازي ...ميكه صداي زرزر و قيج قيج شنيدم نكو موشهاي بزرك بزرك داخل مخزن كشك(دوغ و اينا توش ريختن)داشتن لاي تيغه دستكاه له ميشدن...از اون موقع ديكه كشك صنعتي نخوردم...ووويي دلم كشك بادنجون موخات:sad:
    سلام مكسين ...خوبي؟؟؟

اين كشك كلوله بهن شده كه با كوجه سبز رقابت ميكنه كجا بيدا ميشه..دلم خواست..خووو:dadad4:::sad:

مكسين اين جيزا در ملاعام تعريف نكن خوو نكفتي بجه مردم رد ميشه ميبينه خوو

عههه.....:dadad4:
    راستی یکبار دیگه زدم باز کردش....میسی مسکین:riz304::riz304:
    مکسین مودم رو که روشن میکنم میافته رو گوشی های خانم های همسایمون..میگن هانی چه خبره تو درس نداری؟رمزتو حداقل بده ما...ماهم استفاده کنیم نامرت...:shocked::shocked::smiliess (12):
    اینقدر باحالان چند تا از خانم های همسایمون....میگن امتحانت تموم شه امتحانات بچه هامونم تموم شه بریم کوه .....بی صبرانه منتظر روزی ان که امتحان ام رو بدم....
    اخه 6 صبح من تست نیم کره دادم .....دیدم ایمونو ویک نفر دیگه هم مشابه منن نوشتم ..بعد دیدم اونا هم میگن هانی تو از ما ها هم داغونتیری:tsimuzpzwoap1t9y3o7..........:shocked:اینم قیافه من بودش
    راستی رفته بودم حیاط خانم همسایمون میگه هانی خانم هستید گفتم اره بعد گفت انگار من تو حیاط گیر کردم گفتم eeeeeeeeeeeeeee....گفت برو ببین پسرم بیرون تو کوچه است...بهش گفتم امتحان داری نرو کوچه ...در حیاط قفل کرده رفته.....:smiliess (15):............من رفته بودم دنبال پسر کوچولوش...با مامانم نشسته بودن میحرفیدن...اون یکی همسایمون از حیاط میگه وا طاهره خانم گیر کردی تو حیاط.....اینقدر خنده دار بودش:ahi5slcgm04mi8jqqkl
    باز نمیشه که...راستی تو تایپیک نیم کره نوشتم نکنه ادم نا متعادلیم اینقدر لایک گرفتم اصلن اعتماد به سقفم چندین برابرشدش:ahi5slcgm04mi8jqqkl:4d564ad6:::25r30wi:
    داداش مکسین میدونستین
    چوب خدا صدا نداره
    خداروشکر / که خدا همیشه هست شکر

داداش مکسین خوبین ؟
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا