Nike313
پسندها
434

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام چشم خخخخخخخخخ یجوری نوشتی کشتمت از ترسمم که شده میااااااااااااام
    مگه من چن تا محمد دارممممممممممممممممممممم
    همونقدر ک از دخترا مهنا برای من عزیز از پسرا هم تو برای من یکی یدونه ای داداش ته تغاریمممممممم.
    چراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    منو میگه هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
    انسان هایی كه همه دوسشون دارن...! میگه هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
    سلام به عاقا محمد گل و گلاب خودمون
    خخخخخخخ
    خدا وکیلی خودم هم وقتی اون عکس و میبینم کلی می خندم
    ژست خاصی داره
    خیلی باحاله
    :tonguesmiley::tonguesmiley:

ههههه:whistle:
    ممنونم داداش /منم خوبم شکر
    نه تمام نشده / بچه ها میگن عکسا خیلیه / فکر کنم شب میان .
    امروز داداش ناصر نیومدن
    شما بیایین .خوشحال میشیم . :))
    ساعت 9 به بعد میان اگه اشتباه نکنم .
    سلام داداش حاجی
    خوبین؟

منم دوس ندارم تو بمونی!!:25r30wi: دیگه این روزای اخر به همه گفتم تو و فریبا بهترین دوستام بودین بعد هم بقیه...ایمیلتو دارم ...توم داری ایمیلمو احوالپرسی میکنیم گه گداری
    خخخ نایک بجای اینکه منصرفم کنی از خداحافظی...لایک میکنی؟:25r30wi::25r30wi:
    دیگه تاپیکو زدم بعد پشیمون شدم خواستم حذفش کنم دیدم نمیشه :25r30wi::25r30wi::25r30wi:...گفتم پس دیگه بذار خداحافظی کنم
    خخخخ این آشل الان اومد یه دفه پاکش کرد دور از چشمان من ....من نگهبان باکس بودم تا تو بیای ....یه لحظه غفلت کردم پاکش کرد:rose::25r30wi::25r30wi:
    خدا زمین رو مدور آفرید تا به انسان بگه همون لحظه ای که فکر می کنی به آخر دنیا رسیده ای درست در نقطه آغاز هستی:rolleyessmileyanim::rose:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا