negar91
پسندها
12

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• اوکی خوبه . ببینم من چه می کنم . کتاب بخرم یا جزوه .
    تا شب اگه تونستم برنامه ای که قراره باهاش به برنامه ی ندا برسیمو می نویسم میفرستم برات :*
    نگار من احساس شکست خوردگی میکنم؟؟؟؟؟؟؟:smiliess (2):
    نگار جزوه ی جعفرنژاد و قاسمی رو از کجا تهییه می کنی؟
    frf کتاب نشر میر و injection رو گفته بود با آی کیو بی ، اونارم میخری؟
    سلام ممنونم. اره شرمنده این مدت نتونستم بیام.

شما چیطور؟
    عزیزم . خدا حفظشون کنه خیلی نازن :*

نگار کتاب جدید خریدی؟ بخوای شروع کنی از چی می خونی؟ گایتون و لنینجر؟ من هنوز گیجم واسه منبع ، نمی تونم تصمیم نهایی بگیرم . میگم برم کتابایی که بچه ها گرفتن بخرم از یه طرفم میگم صبر کنم مهر ماه که تبریز نمایشگاه هست از اونجا بخرم . تو چه می کنی؟
    سلان نگار جونم
    ممنونم واقعا از زحمتات تشکر میکنم:riz304:
    تو و لیلی خیلی به من کمک کردین:riz304:
    نگار من کاملا درکت میکنم
    منم این حسو پارسال داشتم:sad:
    ولی اصلا ناامید نشو:p7977cujr38iyymsu8:
    سلام
    من امشب از سفر برگشتم
    به لطف خدا دانشگاه تهران قبول شدم
    شما چطور؟؟؟؟؟؟؟خوش خبر باشی؟؟؟؟
    می بینم که در حال تعویض آواتاری :tonguesmiley: کدوم تصویب شد ؟
    نگار پسر دوستی هااااا . چرا همه رو پسر انتخاب می کنی؟ دخمل بذار
    ای جان آره قشنگه ولی قبلی هم خیلی ناز بود . خیلی شاد و پرانرژی بود
    ایشالا طرحت جور میشه میشینی قشنگ می درسی :*
    توکل بخدا . امیدوارم بتونیم دوباره با هم خوب بخونیمو این بار نتیجه بگیریم
    فدات منم مثل توام . خصوصا حالا که چند وقتیه درسهارو گذاشتیم کنار خیلی سختمه دوباره شروع کنم . اگه منابعمونو دوست نداشتم هیچوقت جرات نمی کردم دوباره بخونم .
    نگاری از طرحت چه خبر؟
    باشه یه روز در میون میخونیم . به نظر منم اینطوری بهتره . ولی از رو حرف بچه ها که میگفتن همه ی درسهارو هر روز بخونید دودل بودم . ولی چون این دو تا حجیمن همون یه روز در میون بهتره .
    آره هر چه زودتر بهتر . باشه خانومی زودی میرسونم بهت برنامه رو . فقط نگار به نظرت همه ی درسهارو تو یه روز بذاریم با بیو و فیزیو رو یکی در میون بخونیم؟ کدوم بهتره ؟
    سلام نگار جونی . خوبم تو خوبی؟
    باشه خانومی برنامه رو کامل کنم میدم ببین اگه دوست داشتی از اون بخونیم . فقط یه کم فشرده میشه ولی چاره ای نیست باید به بچه ها برسیم . ما که یه ماه آخر از این فشرده ترشم خوندیم .
    بابا تو همون هفته اول بعد کنکور رفتی تو فاز زندگیه بیسکویتی بسته........
    نمیخااد دیگه زیادروی کنی
    یه چیزیم واسه سال بعد نگر دار:25r30wi:اگه رفیق فابت منو لیلیم دیگه خواهی نخواهی این داستان ادامه دار خواهد بود
    فقط باید سعی کنیم به عموی لیلی نکشیم وگرنه برا قبولی باید کنکورو حذف کنن تا ما رنگو روی دانشگاهو ببینیم:25r30wi:
    آره اون مطرحو قبول دارم

کلا باید چیزای منفی هم در این عالم معنای خارجی داشته باشه ......

پس ما این وسط چیکاره ایم؟؟؟؟؟آماده برای اجرای نقشهای منفی

قبول نمیشیم........درس نمیخونیم........تنبلی.......

خونه لیلی؟؟؟؟؟؟بد فکری نیست........شاید با اینکارمون خودشو جمعو جور کنه بگه پاشین برین

خونتون درس خوندنو شروع کنیم .تو سایت میبینمتون(نه که حرج و مخارج زیاده 1 ساعت اول مهمونی پذیرشمون میکنه

بعدش یاد کنکور سال آینده میفته مارو راهی ولایتمون میکنه)
    نگار خسیس نشو لیلیم حق داره انقد پشت کنکور مونده :wacsmiley:دلش مسافرت میخاااااد

ببرش دیگه................:mad_majidonline:
    نگار جااااااااااان
    من شما دو تا رو نداشتم یعنی الان تبدیل به زیر خاکی شده بودم!:j58r36j3gcr4suxymup

از بس که شماها شیطونید..............خلاصه ریشو قیچی دست خودتونه..........میخایید یه کاری بکنید که من یه 50 تومنیو از نزدیک ببینم یا اینکه هی تا آخر عمرم یه لحاف تشک پهن کنم پشت کنکور و هی کنکور بدم:25r30wi:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا