هانیه
پسندها
323

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• هانی خودت میدونی من توی انجمن با هر کسی شوخی نمیکنم اگه احساس کنم ذره ای با شوخی هام ناراحت میشی دیگه شوخی نمیکنم :smiliess (7):
    :ph34r-smiley:هانیییییی
    سانی کو؟؟؟
    گفتی سانی نیک رو ببین.....با روحش داشتی میحرفیدی؟؟؟
    طراحی بی نظیر شهر شناور با حمل و نقل زیردریایی (تصاویر)
    طراحی بی نظیر شهر شناور با حمل و نقل زیردریایی (تصاویر)
    هانی میگما
    بدجور زدی تو کار و لوازم علوس ملوس
    نکنه من موخام علوس شم خخخخخ
    موخای بیا شریکی مزون بزنیم:4d564ad6::4d564ad6:
    از یه طرف حس بدی دارم که ارادم ضعیف بوده نتونستم به وعدم عمل کنم اما از طرف دیگه حسی خوب دارم که دوستان رو میبینم:ad54ad:
    هانی به سلامت .بایییییییی.
    برو درساتو بخون الان بابایزرگت بیاد وای به حال من!مثلا تو رو دست من سپرده هههههه
    سلامم.وی چیطوریی خواننده.چی بود میگفتی؟ ههه بایراموزیک خخخ
    هانی راست میگی اومدم دیدم کلی پیام بازدید کنندگان دارم گفتم نکنه خبریه و خودم خبر ندارم نگو تو و فریبا کردینش چت باکس:smilies-azardl (113:eek:t0837h0nn8zfqu8ult
    هانی میبینی میلاد عصبانی شده جوابمونم دیگه نمیده!بدو دربریم! :ph34r-smiley:
    هانی میلاد الکی میگه شیرینی به من نداده که.میخواد دست به سرت کنه!ولی خودم ازش میگیرم وباهم تقسیمش میکنیم .ههههههه
    قرارمون همون همایش باشه با دیگ تو و ملاقه ی لیلی :25r30wi:.هانی فکرشو بکن:شام مفت... میوه و شیرینی مفت... تازه آبمیوه ی مفتم میدن! :25r30wi:
    بعدشم شیرینی رو از میلاد میگیریم یه شام هم خودمونو دعوت میکنیم به حساب میلاد :a2d3:
    ممنونم هانی جان ...لطف داری عزیزم.....:riz304::4d564ad6::heart::28:
    نه دیه قرار شد جر زنی نباشه برو سهم سانی هم دس فریباس
    کلآ خوشم میاد محاوره ایم قویه !
    اوهوم.من واسه خواهر خودم همینا رو میگم که تو تاپیک گفتم.
    مدرن بهتره.هرچند ما خودمون سنتی بودیم.بستگی داره چی پیش بیاد.کیس اکی باشه اون مهمه.والا ما ک سنتی بودیم و همه چی مثلا از اول تحت نظارت خانواده ها از همون اول بابام ک مخالف بود میگفت پول نداره مامانشم ک مخالف نه ولی ماشالا از اذیت چیزی کم نزاشت.از همه چی ایراد بگیره و ... ی دلیل اینکه ما هنو نتونستیم بریم سر خونه زندگیمون ایشونه...
    حالا ایشالا تو خوشبخت بشی هانی جونم/مارم دعوت کنی عروسیت خخخ:tonguesmiley:
    خخخخخ:riz481:
    کاملا فکرکردم فضولی!:tonguesmiley:
    هیچی بابا کاملا سنتی!گول حرفای اونجا رو نخور.اونا آرزوهام بود!!!واسه شماها گفتم از ما ک گذشت!:riz481:
    مگه نگفتی با فریبا حساب میکنی خوب برو باهاش حساب کن من قبلآ با ایشون حساب کردم !
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا