TUMS
پسندها
187

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• مرضی خبر هستا...کلی هم هستش....وای مرضی دلم برا تو هم تنگیده....اصلن واسه اقدس خانمزن همسایمونم تنگیده...میام اینجا مینویسممممممم موشچلی هست اقا ایمونو.....مرضی زایتسف ولی خیلی خوب بازی میکرد ...موسوی ومحمودی هم که هیچ....به سعید وامیر هم توپ نمیرسید...فرهاد هم یک درمیان امتیاز میداد امتیاز میگرفت....این چه وضعش بود اخه...
    ههههه دایی معلومه که میپرسم
    گفتم بی خبر خبرایی نباشه دیگه :idea_majidonline:
    اها میگم
    داری به گزینه های دیگه هم فک میکنی:5:
    یعنی تشریف ببریم کمپ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نمیشه نقدی حساب کنی این همه زحمت نکشم....:riz481::riz481:.............فریبا کجایی دارع راضی میشی....فک کنم خودش نیست..داداششه؟
    :4d564ad6::4d564ad6:فریبا کم پیدا شدی بیشتر اینجا سربزن...دلم برات تنگ شده:4d564ad6::4d564ad6:
    فریبا در ناامیدی بسی امید است...پایان شب سیه سپید است.............زیارتم رفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟وی....زیارت قبول..........نامرت نه شیرینی خامه ای دادبا جوجه کباب اضافه..نه سوغاتی اوردش....دیگ ام موندش تو یکی از همایش هات..اونو پس بده بی زحمت....ملاقه لیلی هم امانت باید بهش بدم:4d564ad6::4d564ad6::4d564ad6:
    آخرش خودم به هانی شیرینی میدم دیگه هانیه ازت قطع امید کرده!:25r30wi::25r30wi:
    راستی زیارت قبول...
    هههه ممنون مهسا.دیگه چیکار کنیم دیگه....هیچ جا خونه ی خود آدم نمیشه!:whistle:
    :painting: یک ماه دیکه ماه رمضون میشه یکسال ناگهان چه زود دیر میشود ........موفق باشی .....
    چه چت باکسی شده صفحت ....فریبایی و هانی خدا قوت.
    سلام
    برگشتنتون بخير ؛بالاخره ادمين شما رو بجا آوردن.:smiliess (3):
    هانی سفره آرایی رو واسه منم گذاشته.راس میگه مرد باید از هر انگشتش صدتا هنر بباره. :25r30wi:
    درضمن باهات قهر نیستمااااااااااااااااا نمیخاد شام اشتی کنون بدی خودشم جوجه کباب با نوشابه اضافه:p:whistle:
    مرد باید از هر انگشتش صدتا هنر بباره................................درضمن برا فریبا گذاشتم دیگهههههههههههههههههههههههههههههههه....وقتی بیاد پروفت ببینه:whistle::4d564ad6::4d564ad6:
    اینم گذاشتم فریبا اومد ببینه....چیه خب......ایشش:whistle::whistle::riz481::riz481:
    مجموعه کامل سفره آرایی - سفره آرایی و میوه آرایی
    :4d564ad6::4d564ad6::4d564ad6::4d564ad6:حالا بگو به فریبا چی گفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بسوزه پدر فضولی...بد دردی......
    خیلی نامرتی مگه من فضولم بخام بدونم به فریبا چی گفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟:sdasdasd::sdasdasd::mad_majidonline:
    خب بده اینهمه به تعداد بازدید کننده های پروفت اضافه کردیم میلاد!خخخخ
    هانییییییییییی من میترسم! :25r30wi:
    :25r30wi::25r30wi:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا