ad1986 2014-05-28 سلااام نوه خوبم...خوبی؟ سلامتی خخخخخ باحال بیدن راستی پول واریز کردم به حسابت برو ماشینتو عوض کن... اون ماشینتم بده به دوستت سانی خخخ
سلااام نوه خوبم...خوبی؟ سلامتی خخخخخ باحال بیدن راستی پول واریز کردم به حسابت برو ماشینتو عوض کن... اون ماشینتم بده به دوستت سانی خخخ
TUMS 2014-05-28 حالا فهمیدم بیچاره فریبا چقدر برای من زحمت کشیده اون از شیرینی دم نمیزنه اونوقت تو با قابلمه و ملاقه شیرینی میخوای :25r30wi:
حالا فهمیدم بیچاره فریبا چقدر برای من زحمت کشیده اون از شیرینی دم نمیزنه اونوقت تو با قابلمه و ملاقه شیرینی میخوای :25r30wi:
TUMS 2014-05-28 چه فداکاری کردین یکی به منم بگه صفحه من دیشب چه خبر بوده بگین خودمم بدونم آخه :28::smilies-azardl (113
چه فداکاری کردین یکی به منم بگه صفحه من دیشب چه خبر بوده بگین خودمم بدونم آخه :28::smilies-azardl (113
TUMS 2014-05-28 ممنونم هانی خوبی؟ آهنگت هم خوب بود ولی فک کنم صفحه منو با صفحه فریبا اشتب گرفتی شده بوده صفحه من چت باکس !:25r30wi: نیومدهی کنگره که ! من خودم به شخصه دعوتت کرده بودم
ممنونم هانی خوبی؟ آهنگت هم خوب بود ولی فک کنم صفحه منو با صفحه فریبا اشتب گرفتی شده بوده صفحه من چت باکس !:25r30wi: نیومدهی کنگره که ! من خودم به شخصه دعوتت کرده بودم
شفق بانو 2014-05-28 سر فرصت دستور پختشو برات میذارم اخی عزیزم / بخش هنر رو یه نگاهی بنداز خوبه / من خیلی وقته بهش نرسیدم . نتم درست شد میام چیزای شیک میذارم :sarma:
سر فرصت دستور پختشو برات میذارم اخی عزیزم / بخش هنر رو یه نگاهی بنداز خوبه / من خیلی وقته بهش نرسیدم . نتم درست شد میام چیزای شیک میذارم :sarma:
شفق بانو 2014-05-28 بلی معلومه صد حیف / شوخی کردم / هانیه بذار کنکور بگذره اون موقع فقط دوست داری درس بخونی /شیطنت تعطیل همه چی برعکس میشه خخ:25r30wi:
بلی معلومه صد حیف / شوخی کردم / هانیه بذار کنکور بگذره اون موقع فقط دوست داری درس بخونی /شیطنت تعطیل همه چی برعکس میشه خخ:25r30wi:
شفق بانو 2014-05-28 سلام هانیه جان مرسی عزیزم /عالی بود از کجا میدونستی من عاشق این جور چیزام :sarma::thumbsupsmileyanim:
سلام هانیه جان مرسی عزیزم /عالی بود از کجا میدونستی من عاشق این جور چیزام :sarma::thumbsupsmileyanim:
هانیه 2014-05-28 هانی خوشجلم برو یک صبحونه دبش بزن تو رگ....دلم تخم مرغ خاست..برو نیم رو تو درست کن...الان مام محترم میگه ضرر داره تو ابپز میگذاره..ضایع میشی...برو دخملم....:bunnyearsmiley::riz277::riz277:
هانی خوشجلم برو یک صبحونه دبش بزن تو رگ....دلم تخم مرغ خاست..برو نیم رو تو درست کن...الان مام محترم میگه ضرر داره تو ابپز میگذاره..ضایع میشی...برو دخملم....:bunnyearsmiley::riz277::riz277:
هانیه 2014-05-28 نیم کره های عزیزم چرا اینطوری اخه.6راست 94 چپ؟اخه این انصاف؟چرا این مدلی کار میکنید اخه؟..
maxin 2014-05-28 راستی میگم خوبی این امتیازا اینکه که دیگه میتونیم هانی جون رو پیدا کنیمh34r-smiley: بفهمیم کیه فقط حیف دیگه امتیاز نمیده:black_eyed:
راستی میگم خوبی این امتیازا اینکه که دیگه میتونیم هانی جون رو پیدا کنیمh34r-smiley: بفهمیم کیه فقط حیف دیگه امتیاز نمیده:black_eyed: