leiliyebidel
پسندها
3

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام ليلي جون خوفي؟ پاكش كردم عزيزم ولي دوست داشتم ببينم چه جور عكسيه كامل معلوم نبود:smiliess (12):
    سلاااااااااااااام

آهای لبخند خداییی :4d564ad6:که فعلا پشت جبهه های نبرد علیه کنکور روزگار میگذرانی روزت مبارک:riz304:
    سلام لیلی بد
    جواب اس هم نمیدی
    خوبی
    تعداد افرادی که باید شام بدن زیاده ها
    مخصوصا تو و نگار که حرفشو اول زدین ها :riz481:
    حالا میای تایپیک گروهی یا بیخیالش؟
    دیگه کنکور دادن تکراری شده:riz481:
    لیلی چرا اینجا همه دو سه روز میرن ولی من نمیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بابا اینقد مسافرت نرین..................منم دلم میخواد برم ولی نمیذارن ....مامانو بابا تو برنامه مسافرتم همش سنگ پرتاب میکنن

لیست سیاه کدومه خانوووووووووووووووووم؟؟؟؟؟؟والا من تو دنیا چنتا دوست بیشتر ندارم اونارم سیا میا کنم میمونه همون دوست سابقم که جون میده برا چش زدن

در ضمن ما همه این اصلو قبول داریم سرکار عالی خانوم دکتر مهندس لیلی حق دارن هر کجا هر زمان دلشون خاست جلو رو پشت رو کنار رو ازمون بگن

بالاخره پیشکسوتی گفتن .....پیرن پاره ای گفتن.........ریش که نداری مو سفیدی گفتن:riz277:

این نگارم ببخش بچس تازه اومده تو جمع پشت کنتوریا زیاد با قوانین:smilies-azardl (181 اشنا نیس
    اعتبار آدم ها به حضورشان نیست به دلهره ای است که در نبودشان درست می کنند
    سلام عسسسیسم .خوبی؟ قبل از همه چیز از شما به خاطر اینکه همراهم بودی و دعام کردی وکمکم کردی که با روحیه قوی دوباره به جمعتون برگردم و با پیغام های زیبا وآموزندت منو شرمنده کردی و باعث شدی انرژی مضاعف در من به وجود بیاد ممنونم.من در این دو روز کامل به گذشتم فکر کردم و نقاط ضعف و قوتم رو نوشتم و از طرفی هم که هفته آینده امتحان فینال داشتم تصمیم گرفتم وقتمو هدر ندم و در زندگیم از بودن در جمع دوستان عزیزی مثل شما لذت ببرم و بازم مثل قبل دست به دست هم بدیمو با اراده مصمم شروع کنیم به خوندن.از طرفی هم دلم واسه شما و سایت خوبم تنگ شده بود.و الان وقتی اومدم اول از همه آواتارم رو عوض کردم.بازم ممنونم :4d564ad6::a2d3:
    سلام لیلی جونم
    ممنون حضور تو و نگار واقعا کمک بزگی برا من بود:riz304:
    از هر دوتاتون ممنونم:riz304::riz304:
    خودت چی کار کردی؟
    من ازون اولشم میدونستم شما تو فاز اون دنیا کار میکنین:25r30wi:

من با کارت ویدا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به به تا این حد در جعل اسنادو مدارک دست دارین؟؟؟

حتما یه سبیلم میذاری تو عکس ویدا:25r30wi:
    اومدیم شیرینی رتبه 1 بودنتو بخوریم:tonguesmiley::5:
    دیگه هم پیشکسوتی هم دست پشت صحنه.............چشم هر چی شما بگید

خلاصه تو این چند دهه:wacsmiley: چند نفرو فرستادین دانشگاه ...........چند بارم خودتون تا دم در دانشگاه رفتین

ولی بخاطر مرامو معرفت نرفتین تو................حالا منو امسال من براتون مهمتر از خودتون بووود:smiliess (3)::smiliess (3):
    دست پشت صحنه :sarma:دست مارم بگیر

نه اون حرفتو قبول دارم یه جاهایی آدم نیاز داره پیشکسوت بودنو تجربه کنه:tonguesmiley:
    لیلی جان پیج من شده کرکر و خنده..............حالا چند روز بود من هی ناله میکردم بچه ها بیان ببینن میگن ماشالا ریارووووووووووووووو تا این حد؟

ولی خدایی خوب سوژه پیدا میکنین واسه خندیدن منکه کلا حالم از قبول شده ها بهتره الان:tonguesmiley:
    آقا سال دیگه قبول شیم سوژه نداریم واسه مسخره بازی........:motat:
    لیلی جااااااااااان انقد که پشت کنکور موندنو مسخره کردیو بهش خندیدی میخام تا عمر دارم بهم قول بدیم پشت کنکور وایسیم بعد هی با همدیگه بهش بخندیم:25r30wi:

فک کنم قبول میشیدیم اینهمه بهمون خوش نمیگذشت:tonguesmiley:
    راستی اواتارو حال کن بس که همه گفتن افسردگی بت نمیاد الکی فاز الکی نده واسه همین به اواتار خندون گذاشتم ( پسر داییمه ها حال میکین ما خانوادتن چقدر خوشگلیم تازه خوش خنده هم هستیم :25r30wi:)
    ینی الان اون فحشی که همیشه بت میدم برازندته
    تو خجالت نمیکشی خیلی بی غیرتی بابا یه کم رگ بد نیستا گند زدی به کنکورت عین خیالتم نیست بس که پرویی دیگه دختر بی حیا :sdasdasd:
    کشته مرده این بی خیالیتم دست همه رو از پشت بستی
    هر چی غیبتمو کردی حلالت نمیکنم ( یه وقت فکر نکنی من پیش ویدا غیبتتو کردما به جان لیلی اصلا :25r30wi:)
    خودت بی بخاری هیچ کل ملت رو هم از راه راست منحرف کردی اخه با بقیه چیکار داری :mad_majidonline:
    میگم لیلی اگه بچه ها شرط رو یادشون بیاد بیچاره شدیما به یه عالمه ادم باید شام بدیما
    ايشالله سالي ديگه باهم قبول ميشيم:thumbsupsmileyanim:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا