negar91
پسندها
12

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• ینی آواتارت تو حلقم! :25r30wi:
    تو الآن باید تو فاز دپسردگی باشی!کی گفته خوشاااال باشی؟ها؟ها؟ها؟
    رفتم پیش امیر رضا خان ی کم غیبتتو کردم! :)))))))))
    میگم حالا ک قفول نشدی کی منو میبری پدیده ی شاندیز؟؟؟ :black_eyed:
    نگاری بیا طرحتو با هم بریم همون جا!!!بعدم....... :p کلی حال کنیم!:)))))))) بابا درس چن کیلوئه؟؟؟؟؟!!:)))))))
    قابل توجه دوستان ؛با سلام و عرض ادب و احترام،به دلیل شرایط وخیم روحی و بنا به توصیه برخی عزیزان و به خصوص روانشناس محترم سایت چند وقتی در جمع گرم و صمیمانه شما حضور نخواهم داشت(شاید چند ساعت/روز/هفته) و نگران بنده حقیر نباشید.برام دعا کنید که خودم رو از نو بسازم و با روحیه قوی به شما بپیوندم.دوری از شما با اینکه برام سخته ولی ashel گمگشته باز آید به جمعتون ،غم نخورید و منو از پیغام های زیباتون محروم نکنید. و خدا رو شاکرم که این فرصت رو در زندگیم در اختیارم قرار داد تا با چنین افرادی در سایت علمی و مفید آشنا شوم. به خاطر همدردیتون ممنونم
    سلام دوست من راستی ازبچه های تغذیه کیا قبول شدند:bunnyearsmiley:
    حتماااااااااا ............موافقم شدید

شاید این تنبیه های شما من یکیو آدم کنه............حتما میااام و باهم پیش میریم
    خواهش میکنم عزیزم، خوب من که 1 سال کامل خوندم چی بگم؟ شما که هنوز کاملا هم فارغ التحصیل نشده بودی، من فکر میکنم انتظارت از خودت زیاده و داری به خودت سخت میگیری. اتفاقا به نظر من شما انگیزه ات خیلی بالاست و هدفت برات خیلی مهمه و همین باعث میشه یه کم به خودت فشار بیاری.
    مطمئن باش کنکور سال 92 برات خوش یمن هست، پس بخند و درس بخون، تو میتونی، من میدونم.
    راستی مرسی که دوباره یه آواتار خندون گذاشتی برای خودت، اینجوری خیلی بهتر شد، حالا خودت هر دفعه که ببینیش باید به خودت بگی منم باید مثل آواتارم همیشه بخندم، مثل قبل.
    آواتار منم داره میخنده، اون قطره اشکش هم حتما از شوقه :smiliess (3):
    بمب انرژی الان انقد با حرفات بهم جو مثبت دادی فک کردم پشت کنکوری یه اتفاق بهتر از فبولی هست:25r30wi:

نزدیک بود بخودم برگردم بگم ایول که پشت کنکوری.......قراره بهت خوش بگذره:28:
    نگار تاپیک توپی باز کن بینمممممممممممممممم نبینم دوستای گلم ناراحتن هااااااااااا

تاپیک بزن همه میان
    سلام نگار عزیز

تسلیت میگم ........همدردیم:tsimuzpzwoap1t9y3o7

والا این یه ذره امیدیم که برا خوندن دارم بخاطر داشتن دوستای گلی مثله شماهاست

نگار جااان همینکه بهم سر زدین احوالمو جویا شدین خودش کلی برام دلگرمی ایجاد کرد.........

من سعی میکنم خودمو به بیخیالی بزنم توام مثه من باش ...دنیا اولو اخرش همین جوریه......
    عزیزممممممممممم نگوووووووووو من عاشق لیلی ام

میشینی میخونی تا کبابت نکردمااااااااااااااااا(آیکون زور به قول لیلی )
    سریعا خودتو جم و جور کن بینم

از این لیلی یاد بگیر
    کیف میکنم از کامنتاش

میشینی میخونی
    سال دیگه با یاسمن میترکونین

باشههههههههههههههههه؟؟؟
    آره امروز گفت بهم ناراحت شدم واسش
    آز اوتارت معلومه

چرا آخه؟؟؟به خدا میزنمتاااااااااا بشین بخون که 9 ماه مثل باد میگذره هاااااااااااااااا
    نبینم آواتارت غمگین باشه گلم.
    تو همون نگار شاد و پر انرژی هستی، برای الان و همیشه.
    برای آواتارت هم یه نی نی شاد و خندون رو بذار، باشه گلم؟
    سلام نگار جون. خوبی؟ ممنون به خاطر تبریکی که بهم گفتی اما من قصد رفتن به دانشگاه آزاد رو ندارم و می خوام دوباره بخونم و ان شاءالله سال دیگه بتونم روزانه قبول شم. برای تو هم آرزوی موفقیت دارم.:rose:

راستی از آذر خبر نداری؟ خیلی نگرانشم... :smiliess (12):
    :(50):عزیزمممممممممممممم چرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟
    آره خودت رو آماده کن یکم به فکر و روحت استراحت بده تا پر انرژی شروع کنی
    خوش بگذره
    تشکر میکنم ،از تمام دوستانی که دیروز با من ابراز همدردی کردن و براشون آرزوی موفقیت میکنم.ممنونم که منو توی روزهای ناراحتیم تنها نذاشتید و در پیامهاتون هم اعلام کمک به من کردید و سنگ صبورم بودید.من از خدا هرچی خواستم بهم نداد ولی هر چیز خوبی رو که انتظار نداشتم در اختیارم گذاشت و ازش ممنونم.و ی نکته جالب اونم اینکه دعام برای همه دوستان تاثیرشو گذاشت جز خودم ،و قصد دارم بعد از این هیچ وقت واسه خودم دعا نکنم.
    عزیز دلم تو سال دیگه اولین نفری هستی که خبر قبولیت رو میدی مطمئن باش
    فقط از این روزا انرژی بگیر برای یه شروع دوباره
    نگارم تو میتونی به خودت ایمان داشته باش
    دیگه هم فکر گذشته رو نکن چون گذشت باید خودت رو برای یه ماراتن با مدال طلا آماده کنی
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا