melinaa 2014-05-22 قربونت سانی جون..مرسی واقعا برام جالب بود..3 خرداد با چشم غیر مسلح هم میتونیم ببینیم آیا؟؟؟
شوکا88 2014-05-22 کچلیک سرخ میکنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!خدایا پس چرا داداش من هیچی غذا درس نمیکنه حسودیم شددددددد خخخخ سانی
کچلیک سرخ میکنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!خدایا پس چرا داداش من هیچی غذا درس نمیکنه حسودیم شددددددد خخخخ سانی
sane 2014-05-22 کچلیک چیست :33::33: همون شبیه کچل و چچل خودمونه ک:33: وییییییییییییییی نیکی داری کله کچل سرخ میکنی هههههههههههههههههه:33:
کچلیک چیست :33::33: همون شبیه کچل و چچل خودمونه ک:33: وییییییییییییییی نیکی داری کله کچل سرخ میکنی هههههههههههههههههه:33:
sane 2014-05-22 ههههههههههههه شوکو احیانا خونه و زندگی و خورد و خوراکو خواف نداره همش میخونه:33::33: نیکیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی زود ترجمه کن ببینیم چی میخونه خوووووووووووووووووو:sdasdasd::25r30wi:
ههههههههههههه شوکو احیانا خونه و زندگی و خورد و خوراکو خواف نداره همش میخونه:33::33: نیکیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی زود ترجمه کن ببینیم چی میخونه خوووووووووووووووووو:sdasdasd::25r30wi:
هانیه 2014-05-22 مکسین بیا اینجا.....پروف سانی تو را میخاند.........نگذار جای خالی پیامت دیده بشه....ههههههههههه
sane 2014-05-22 بعله نیکی........................... این یک فانتزی ................. فانتزی دو کوجاس ینی:33::33:
شوکا88 2014-05-22 خخخخخخخ سانی این بچه قشنگ روو اصاب من پاتیناژ میره!! نه تنها من بقیه همسایه ها هم ازدستش کلافه شدن ولی بچس دیگه.....ینی ثانیه ای فک این بچه ارام نمیگیره!!!!!
خخخخخخخ سانی این بچه قشنگ روو اصاب من پاتیناژ میره!! نه تنها من بقیه همسایه ها هم ازدستش کلافه شدن ولی بچس دیگه.....ینی ثانیه ای فک این بچه ارام نمیگیره!!!!!
sane 2014-05-22 هههههههههههههههههههههههه شوکو این پسر همسادتونو پست کن واسه من لازمش دارم انگاری به کارم میادش خخخخخخخخخخخخخ
هههههههههههههههههههههههه شوکو این پسر همسادتونو پست کن واسه من لازمش دارم انگاری به کارم میادش خخخخخخخخخخخخخ
sane 2014-05-22 لیلی ایشالا ک براورده شه منم دوسداشتم ببینمش ولی نمیشه:dadad4: عاشق ستاره هام.......... بیو عزیز برو ب سلامت ............مرمونم........توم مواظب خودت باش:rose: ههههههههههههههههه شوکو
لیلی ایشالا ک براورده شه منم دوسداشتم ببینمش ولی نمیشه:dadad4: عاشق ستاره هام.......... بیو عزیز برو ب سلامت ............مرمونم........توم مواظب خودت باش:rose: ههههههههههههههههه شوکو
bioshimi@ 2014-05-22 هانی و سانی گلم ..بای مواظب خودتون باشین ..نایس تو سی یو....سی یو نایت خخخخخخخ بای
شوکا88 2014-05-22 هانی رفتم اومدم هانی واقعا؟؟؟؟؟؟؟همونه؟ هانی بیخیالشششششششش بدرک بهش فکر نکنننننننننننننن این امتیاز ههوووق کارنیکه؟ارع؟؟؟؟
هانی رفتم اومدم هانی واقعا؟؟؟؟؟؟؟همونه؟ هانی بیخیالشششششششش بدرک بهش فکر نکنننننننننننننن این امتیاز ههوووق کارنیکه؟ارع؟؟؟؟