sane
پسندها
106

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• :whistle:ولی بعدا بیا به ترتیب از راست به چپ معریفیشون کنیا.....
    اون دوتا هم که نشسته بودن رو هم بگو....
    :25r30wi::sarma::ph34r-smiley:
    نیکیییییییییییییییییییییییییییییییی تو چیزی ندیدی خببببببببببببببببببببببب:New (6):
    مگه نموخای عندلیب رو ببینی هااااااااااااااااااااااااااااا:sdasdasd::sdasdasd:
    :smilies-azardl (113:smilies-azardl (113:smilies-azardl (113اره سانی...........عکس ح رو اصلن نباید نشون نیک میدادیم باااااااااااااااااااااااااا....انگارییییییییییییییییییییییییییی
    اره بیو شماره یادم رفته کدوم بود تو نبودی ک باجی ؟!!!!!!!!!! کسی به اسم سمانه نبود اخه؟!!!!!
    :25r30wi::sdasdasd:واه.....باشه....انکار کن اصن خخخخخ

خخخخ

شاشا بای...
    ههههههههههههههههههههههه هانی این اخرش ویویویوی امبولانس بود بیاد نیکی رو ببره خخخخخخخخخخ:25r30wi::25r30wi::25r30wi::25r30wi:
    خب. یه عکس دسته جمعی بود....تو یه فضای سرسبز....به نرده های چوبی تکیه داده بودن.... عکس واضح نیس فقط.....
    خدانگهدارت شوکو عزیز

ههههههههه بیو تو دانشکده دم در کلاستون:p:4d564ad6:
    ویییییییییییییی نیکی عکسی تو پروف من نبودش ایشششششششششششششششششش:smilies-azardl (12):sdasdasd:
    ویییییییی هانی نیکی از مکسین هم خطرناکتر شده:j58r36j3gcr4suxymup
    منظورم عکس دسته جمعی که الان تو پروفت گذاشتی بود....

:sdasdasd::sdasdasd::25r30wi::4d564ad6:
    هانی با دوربین ببین من بادوربین قدیمی بابام که میبردش کوه میبینم البته اگه هوا ابری نباشه
    نیکیییییییییییییییییییییییییییییییی الان خونت حلال شده برام تو چی دیدی تو پروف من هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:smilies-azardl (12):sdasdasd::mad_majidonline::j58r36j3gcr4suxymup
    :New (6):نیکککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک
    بای شوکا...عشقولی ههه.....بدو بخون...منم میام یکم بعد....هههه
    باشه برو شوکو جونم مخشاتو خوف بخونی
    شوکو:rose::heart:
    نیکی :smilies-azardl (12):sdasdasd: برو تا پروفمو داغون نکردم ک بتونی بخونی هااااااااااااااا خخخخ
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا