mikhak s
پسندها
35

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• ممنونم.به خاطر دعای و همدردی شما بود که زودی برگشتم،آخه طاقت دوری شما رو نداشتم.فینال ،امتحان جامع مامایی هستش که وقتی میخوایم فارغ التحصیل بشیم به دو صورت تئوری و عملی از ما میگیرن
    بله جای شما خالی.خوش گذشت.عیبی نداره ایشالا سال دیگه می زنی توو دهن کنکور لهش میکنی.:a2d3:
    صبح امروزکسی گفت به من:
    توچقدر تنهایی!گفتمش درپاسخ:
    توچقدر نادانی!تن من گر تنهاست
    دل من با دلهاست
    دوستانی دارم همه از جنس بلورکه دعایم گویند ودعاشان گویم.
    یادشان در دل من قلب من منزلشان.
    دوست خوب مثل کامپیوتره
    وارد زندگی میشه
    تو رو توی قلبش ذخیره می کنه
    مشکلاتت رو فرمت می کنه
    تو رو به خوشبختی ارسال می کنه
    و
    هرگز از حافظش پاکت نمی کنه
    سلام عسسسیسم .خوبی؟ قبل از همه چیز از شما به خاطر اینکه همراهم بودی و دعام کردی وکمکم کردی که با روحیه قوی دوباره به جمعتون برگردم و با پیغام های زیبا وآموزندت منو شرمنده کردی و باعث شدی انرژی مضاعف در من به وجود بیاد ممنونم.من در این دو روز کامل به گذشتم فکر کردم و نقاط ضعف و قوتم رو نوشتم و از طرفی هم که هفته آینده امتحان فینال داشتم تصمیم گرفتم وقتمو هدر ندم و در زندگیم از بودن در جمع دوستان عزیزی مثل شما لذت ببرم و بازم مثل قبل دست به دست هم بدیمو با اراده مصمم شروع کنیم به خوندن.از طرفی هم دلم واسه شما و سایت خوبم تنگ شده بود.و الان وقتی اومدم اول از همه آواتارم رو عوض کردم.بازم ممنونم :4d564ad6:
    سلام میخک.مسافرت بودم.من اصفهان قبولیدم.کنکور دادی تو هم؟
    ایشالا ایشالااااااااااااااا دوس جونم (ایکون بووووووووس هوارتاااااا)
    سلااااااااام دوس جون خودم
    خوفی؟
    نـــــــه آجی...:25r30wi::25r30wi:
    قابل توجه دوستان ؛با سلام و عرض ادب و احترام،به دلیل شرایط وخیم روحی و بنا به توصیه برخی عزیزان و به خصوص روانشناس محترم سایت چند وقتی در جمع گرم و صمیمانه شما حضور نخواهم داشت(شاید چند ساعت/روز/هفته) و نگران بنده حقیر نباشید.برام دعا کنید که خودم رو از نو بسازم و با روحیه قوی به شما بپیوندم.دوری از شما با اینکه برام سخته ولی ashel گمگشته باز آید به جمعتون ،غم نخورید و منو از پیغام های زیباتون محروم نکنید. و خدا رو شاکرم که این فرصت رو در زندگیم در اختیارم قرار داد تا با چنین افرادی در سایت علمی و مفید آشنا شوم. به خاطر همدردیتون ممنونم
    :tsimuzpzwoap1t9y3o7:tsimuzpzwoap1t9y3o7:1dco2x0p1lilzhfpg1t:tsimuzpzwoap1t9y3o7
    سه جمله برای کسب موفقیت:

- بیشتر از دیگران بدانید.

- بیشتر از دیگران کار کنید.

- کمتر انتظار داشته باشید.
    سه جمله برای کسب موفقیت:

- بیشتر از دیگران بدانید.

- بیشتر از دیگران کار کنید.

- کمتر انتظار داشته باشید.
    سلام... مرسی بابت تبریکت!!!
    راستش هنوز اعتیادم رفع نشده... زیاد به سایت سر می زنم... اما خیلی مطلبی نمی نویسم... بیشتر به پیام های خصوصی دوستان جواب میدم و مطالب مختلف رو میخونم...
    موفق باشی!!!
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا