amirreza
پسندها
34

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• امیییییییییییییررررررررر رضاااااااااااااا خیلی ناراحت شدم به خدااااااااااااااا

به خدا 9 ماه مثل باد میگذره

الان ضعفاتو بشناس و رفعش کن
    زودی 9 ماه میگذره سال دیگه تهران رو شاخته

خدایی کنکور رشتتونم بد بود
    سلام امیر رضا بگو چیکار کردی ؟ خیلی نگرانت بودم هیچ جا هم پست نذاشتی :1dco2x0p1lilzhfpg1t
    سلاااااااااااام
    کجااااااااااایی؟؟؟ بیاااااااااااا بگو قفول شدی... :4d564ad6:
    من ترکوندم! :)))))))))))))))))
    برای دومین سال متوالیییییییی :25r30wi: میخوام هت تریک کنم! :black_eyed:
    ی کم فک کنم معادلاتم اشتباه از آب دراومد!ک قبول نشدم! :25r30wi:
    زودی بیاااااا بگو چیکار کردی دکتر خان!
    سلام امیر رضااااااااااااااااااااا چطوری؟؟؟نه بابا این چه حرفیه !خودتم ارشدییییییییییییییییی

والا فقط با آذر و نگار در ارتباطم که آذر مسافرت بود نگارم طرحه بقیه هم با اعلام نتایج میان

فردا ایشالله شادم کنیااااااااااااااااااااا
    سلام امیر رضا خان
    بابا بیخیاااااااال ...
    حرص نده خودتو...من میگم قبولیاااااا... :a2d3:
    فکرای خوب کن!بعدم با دوستات برو مسافرررررت حالشو ببر... :4d564ad6:مخصوصا با همون دوستت ک موقع کنکور رو نروت بود!:25r30wi:با اون ک باشی اینا یادت میره :smiliess (3):
    تو خونه داد و بیداد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :smiliess (15): خانوادهامون چه گناهی دارن
    منو ببین چه ریلکسم به اندازه سر سوزن استرس ندارم بابا یا قبولیم یا نیستیم دیگه اعداممون که نمیکنن
    تازه ما که به بدقولی های اینا عادت داریم بار اولشون که نیست همواره عادت دارن ضد حال بزنن پس ما هم باید ضد ضربه باشیم :j58r36j3gcr4suxymup
    سلام خوبی اقا امیر رضا
    به اعصابت مسلط باش دوستم
    اخه کنکور مزخرفه این وزارت بهداشتیا می ارزه که اینقده خودتو حرص میدی
    نتایج دیر اعلام کردن بگو به جهنم اینا میخوان روحیه مارو متلاشی کنن نباید بذاریم
    نه بابااااااااااااااااااا

کم میای سر میزنی

فردا این موقع تکلیف همه مشخص میشه
    سلام خوبی امیر؟؟از استرس تلف شدم بابااااااااااااااااااااااااااااااااا چه خبررررررررررررررررررررر؟؟نیستی؟؟
    سلامم امیر خان کم پیدای بزرگ مرد! این که گفتی رو از دکتر سراجی باید بپرسی برادرمن!!! من که هنوز نویدونم که کی قراره این نتایج رو بدن اما اگه با احتساب نمره پارسال حساب کنیم میشه گفت 200 به بالا!!
    سلام خوبی؟والا قرار بود هفته پیش معلوم شه که دکتر دلویی گفته نامه ای که برا من فرستادین ناخوانا بود!!!!!!!!!!البته فک کنم بهانه آورده آخه کپی صفحات رو اسکن کردن و فرستادن دلیلی نداره ناخوانا باشه!!سنجش دوباره نامه رو فرستاده براش.کیان گفت این هفته احتمالا 1 خبرایی بشه که نتیجه چی شد..اگه خبری شد حتما بهت میگم.البته کیان خودش هم تو تاپیک حق ضایع شده حتما خبرارو میده.امروز فردا باید 1خبری بشه.
    سلام جهت کمک به زلزله زدگان به تاپیک کمک به زلزله زدگان آذربایجان صفحه 10 پست 92 مراجعه کنید.ممنون
    باعث افتخارمه امیر رضاااااااااااااااااا:black_eyed:
    امیر رضا واقعا راست میگییییییییییییییییییییییییییی؟؟من شبیه خواهرتم؟؟
    برای ثبت اعتراض نسبت به کلید نهایی آزمون ارشد وزارت بهداشت به پست 714 از صفحه 72 تاپیک اتحاد و گرفتن حق ضایع شده مراجعه نمایید .
    ضمنا میتوانید برای افزایش تعداد معترضین اسامی دوستان معترض خود را که در انجمن عضو نیستند با رضایت خودشان
    برای ما ارسال نمایید .
    با تشکر
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا