vb2
پسندها
2

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام ویدا جونی .
    منم تبریک میگم قبولیتو .:4d564ad6:
    ایشالا دکتری !
    سلام ویدا جون تبریک میگم قبولیتو...موفق باشی
    کلاس هاش بین قشم و تهران.یه هفته پشت سر هم قشم کلاس داره.یه هفته تعطیل.احتمالا برم تهران دانشگاه بهشتی و از نزدیک بپرسم.ولی اگه کسی از دانشجوهاش رو میشناختم خوب میشد
    خدا نکنه!تو تازه ارشد قبول شدی برا چی بمیری؟!!!!!!!همه ی درصدام بالای 50 بود دوتا درصد80 داشتم ولی نمیدونم چرا؟!!!!!!!!
    اصلا خوب نیستم!!!!!!!!نه قبول نشدم!!!!!!!!!!دارم دیوونه میشم !!!!!!!!!!
    :1dco2x0p1lilzhfpg1t
    سلام دوست جون خوبی؟راستی شما در باره بینلملل بهشتی اطلاعاتی داری؟یا کسی که اونجا بخونه؟
    سلام ویدا جان. قبولیت تبریک می گم.خوشحالم که از جم ما بلاخره یکیمون قبول شدیم واقعا خوشحالم و از صمیم قلب بهت تبریک میگم:rose::heart:
    یادمه شما یه جا نوشته بودی که وزارت بهداشت ارجحیت داره به تربیت مدرس .چرا؟ بازم ممنون و شرمنده از ایجاد مزاحمت
    ,ویدا جان لطف کردی که جواب دادی من زبانم خوبه 50 زدم امسال اولین بارم بود که شرکت کردم همه درصدام تو رنج 50-60 بود غیر از بارداری که 41 زدم با اینکه بیشترین وقتمو رو بارداری گذاشته بودم منتها کتابای cmmdو دکتر خلیلی رو خونده بودم اونم چن دور می خوام بدونم شما اصل ویلیامزو کیستنرو خوندی اگه اره واقعا وقت شد که چن دور بخونیشون؟
    هر چقدر میخوام ،بهتر بشم وضع روحیم اجازه نمیده ،شروع کنم به خوندن.بازم از دوستان انجمن ممنونم که همراهم بودن و بهم روحیه دادن و میدن.ممنونم
    سلام عزیزم.خوبی؟ممنونم ازت که همراهمی.به آذر جون سلاممو برسون.الان من که داغونم ،دارم حس میکنم بقیه دوستان چه حسی دارن.خدا بهشون صبر بده:tsimuzpzwoap1t9y3o7
    ایشالاااا با بقیه ی بچه ها...
    چشم چشـــــــــــم استاد :)))))))))
    آقاااااااییی..
    اووچیکتیم مهندس :bunnyearsmiley:
    مرســـــــــــــــی مهربوووووووون...فداااااات(آیکون بوس!)
    من خیلی بی رگم باو!عین خیالمم نیس!:4d564ad6:ولی غصه خوردم وا3 بچه ها... :(
    ایشالا ایشالا....
    میگم با این وضعی ک من از خودم می بینم یهو دیدی استادم شدی! :))))))))))))))))))))))))
    سلام ویدا . خوبی؟ بازم قبولیتو بهت تبریک میگم.
    از آذر خبر نداری؟؟؟
    مواظبش باش... من خیلی نگرانشم...
    الهــــــــــــــــــی...
    وااااااای اصن انتظارشو نداشتم...:shocked:ویدا من وا3 خودم انقد ناراحت نشدم ک الآن ب خاطر آذر ناراحت شدم... :(
    جواب منو نداده تا حالا...تورو خدا تنهاش نذار...دلداریش بده.....
    بووووووووس
    ممنون ویدا جان.تصمیم گرفتم واسه دکترا از الان شروع کنم و ایمونو امتحان بدم دکترارو.2 سال دیگه منم تهرانم.میبینمت اونجا:ph34r-smiley:
    حافظت ضعیفه ها.توو خاطرات مامایی تعریف کردی.استادت هولت میکرد گفت قاسمییییییییییییییی.یادته که:smiliess (3):
    ای بد نیست.فکر میکردم بهداشت قبول میشم.نشد دیگه.در هر صورت من واقعا واقعا خوشحالم واست که قبول شدی.ایشالا توو زندگیت همیشه موفق و خوشحال باشی ویدا.:a2d3:
    سلام .مبارک باشه قاسمی:4d564ad6::a2d3:من متاسفانه وزارت بهداشت نیاوردم.ولی وزارت علوم سلولی و مولکولی دانشکاه اصفهان اوردم.:1dco2x0p1lilzhfpg1t
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا