A
پسندها
115

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• شکسپیر میگه:

من همیشه خوشحالم، می دانید چرا؟
    برای اینکه از هیچکس برای چیزی انتظاری ندارم،
    انتظارات همیشه صدمه زننده هستند ..
    زندگی کوتاه است ..
    پس به زندگی ات عشق بورز ..
    خوشحال باش ..
    و لبخند بزن ..
    فقط برای خودت زندگی کن و ..

قبل از اینکه صحبت کنی گوش کن
    قبل از اینکه بنویسی فکر کن
    قبل از اینکه خرج کنی درآمد داشته باش
    قبل از اینکه دعا کنی ببخش
    قبل از اینکه صدمه بزنی احساس کن،
    قبل از تنفر عشق بورز،

زندگی این است ... احساسش کن،
    زندگی کن و لذت ببر

:thanks::rose:
    :ad54ad:سلاممممممممم بر آرام جان خودم.:4d564ad6: خوبی؟ :thanks:چه خبرا ؟:rose:
    شفاف سازی امتیاز دهندگان در کنترل پنل کاربری
    خصوصی من بازه خو!!!!

هینطوری که نمیشه حلال کرده که !! !!!
    سلاااااام مجدد :)
    برای من که جدا نوشتن و فکر میکنم درستش هم همین باشه ... یکی استاد راهنمام نوشت ویکی هم یکی دیگه از اساتید دوره دکترای حرفه ایم ...
    آره من دیروز بود فکر کنم دیدم اون اطلاعیه رو ... نه فرقی نکرده بود ... ولی نمیدونم اساس انتشارش چی بوده کلا؟؟؟ :)
    نه متاسفانه این نیست اررورش ... خواهش میکنم.
    خدا بخیر کنه از مصاحبشون ... :-(
    سلام آرام جانم
    خوبی عزیزم؟
    خوشحالم که میبینمت اجی گلم
    :thanks::bunnyearsmiley::heart: خونه ی قشنگی داری ارام خانوم گل :a2d3:
    سلام، آره واقعا خیلی اذیت میکنن آدم نصفه جوووووووون میشه انقدر جو میدن به این مصاحبه و حواشیش آدم فکر میکنه چی هست عوض اینکه به دانشجو دکتری استرس کمتری وارد کنند .......... واقعا متاسفم واسه خودمون ولی چاره ای نیست ...
    اگر توی گوگل عبارت Online PDF to JPG converter رو سرچ کنید سایتهای زیادی میان که تبدیل میکنن این فرمت هارو به هم ... مثلا این سایت:
    PDF to JPG online converter - Convert PDF to JPG - 100% FREE
    یکی شونو امتحان کنید امیدوارم جواب بگیرید ...
    خواهش میکنم، وظیفم اطلاع رسانی بود که خوشبختانه انجام شد ... :thumbsupsmileyanim:
    خواهش میکنم ریلکس باشید آرام خانم ...

برید تو سایت سازمان سنجش، قسمت انتخاب رشتتون که ستاره زده واسه مصاحبه (یعنی برای مصاحبه مدرس قبول شده اید) تو همونجا همون صفحه یک لینکی داره که میره برای پر کردن فرم صلاحیت عمومی ... منظور سازمان سنجش هم از پر کردن تا 24 ام فکر میکنم همین فرمه و برای همین فرمم هست که باید 21200 تومان بن اینترنتی از خود سایت سنجش بخرید و کاملا فرم رو پر کنید و تا از آخرش یک کد پیگیری 16 رقمی بهتون بده ...

میتونیم از طریق اس ام اس با هم در تماس باشیم؟
    والا منم گیج شدم ارام خانم ... شنبه 20 ام هم شد و گذشت اما خبری نشد ... یعنی تا 24 ام اعلام میشه؟ منم نگرانم بدجور که چیکار باید بکنیم ... هیشکی دیگه نیست ازش بپرسیم ... ؟
    شما فرم صلاحیت عمومی رو که پر کردید آره؟؟ ... باکتری شناسی پزشکی قبول شدید؟ رتبه چند؟
    وای خدایا این عکسا چ ناااااااااااااازن ممنووووووووون آرام جونم :4d564ad6:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا