Hamidvet
پسندها
168

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام..چجوری پی ای رو بذارم براتون؟نمیدونم چجوری پی ادی اف بذارم انجمن :sadsmiley:
    سلام..بازم سوال p-:توصیه نامه هر استاد جدا بنویسه؟ یا اینکه یک متنی بنویسن هردوشون همون یک نامه رو امضاء کنن؟
    راستی الان دیدم نوشته ااطلاعیه (انتشار دوم)!! ولی هرچی خوندم هیچ تفاوتی ندیدم!!!!!!!!!!!! چیش فرق کرده با اون قبلی یعنی؟!!!!!!شما متوجه شدین؟
    مرسی ممنونم ازتون...آره خیلی اذیت میکنن...اصلا برای بهداشت اینجور نبود :-((
    در زمان ورود به سيستم در صورتيكه بعد از زدن كد امنيتي با صفحه error مواجه شديد لطفا گزينه Continue to this website (not recommended) را انتخاب نماييد.

شاید مشکل اینه
    سلام...چقدر ثبت نامش درد سر داره!!!چقدر اذیت میکنن!!! آخه دیگه به سالن همایش کنگره چیکار دارن؟!!! یه سوال: این کارنامه کتبی آزمون رو هم که گفتن بفرستید، گفتن jpg باشه! ولی من از سایت که میگرم میتونم به صورت pdf ذخیرم!! چطوری jpg کنیم؟باید کنیم یعنی؟!!!
    واااااای ممنونم که گفتین!!! اگر از شما نمیپرسیدم جا مونده بودم :-(((( من اون روز فقط یه لحظه کارنامه رو دیدم دیگه توجه نکردم به بقیش :-((((( حالا منتظر این فرم بودم اما اصلا نمیدونستم در قسمت کارناممون قرار دادن!!! خیلی خیلی خیلی ممنونم که گفتین وگرنه حذف میشدم!!!!
    فرم صلاحیت عمومی؟!!!!!! نه!!!!!!!!!!!!!! کجا بود؟ من پس چرا ندیدم؟ از سایت خود مدرس؟!!! امروز که اصلا سایتش باز نمیشه برای من!! :-((((

پس باید چیکار کنیم ؟ :-(((( چرا پس هیچ خبری نیست؟ !!!! خود سنجش گفته تا دوشنبه فرصت دارید ثبت نام کنید برای مصاحبه و پرداخت کنید هزینش رو!!!!!!

من دیگه کسی رو نمیشناسم که قبول شده باشه ازش بپرسیم!! من 17 :-((((((
    سلام.ببخشید من همش مزاحم میشم آخه نگران ثبت نام هستم کسی هم جز شما نمی شناسم تربیت مدرس قبول شده باشه.... میگم مگه سازمان سنجش نگفته تا دوشنبه بیشتر فرصت نیست برای ثبت نام؟ پس چجوریه که تربیت مدرس تازه از 24 ام میخواد زمان مصاحبه رو تعیین کنه؟فقط هم درباره زمانش گفته!!! اصلا از ثبت نام و شماره حساب و ...چیزی نگفته!!!!!!!!
    سلام...ممنونم

آره دیدم اینو ولی فقط در مورد زمان مصاحبه گفته بود...باشه ممنونم تا فردا صبر میکنیم پس!!!
    سلام..خوب هستین؟ببخشید یه سوال...برای مصاحبه گفتن شماره حساب پرداخت هزینه مصاحبه رو در سایت دانشگاه ها قرار دادند...اما تربیت مدرس چیزی ننوشته!!! پس چیکار باید کنیم؟چجور پس ثبت نام کنیم؟:33:
    به آرامی آغاز به مردن می کنی
    اگر سفر نکنی،
    اگر کتابی نخوانی،
    اگر به اصوات زندگی گوش ندهی،
    اگر از خودت قدردانی نکنی.

به آرامی آغاز به مردن می کنی
    زمانی که خودباوری را در خودت بکشی،
    وقتی نگذاری دیگران به تو کمک کنند.

به آرامی آغاز به مردن میکنی
    اگر برده عادات خود شوی،
    اگر همیشه از یک راه تکراری بروی،
    اگر روزمرگی را تغییر ندهی،
    اگر رنگ های متفاوت به تن نکنی،
    یا اگر با افراد ناشناس صحبت نکنی.

تو به آرامی آغاز به مردن میکنی
    اگر از شور و حرارت،
    از احساسات سرکش،
    و از چیزهایی که چشم هایت را به درخشش وامیدارند،
    و ضربان قلبت را تندتر می کنند،
    دوری کنی.

تو به آرامی آغاز به مردن میکنی
    اگر هنگامی که با شغلت شاد نیستی، آن را عوض نکنی،
    اگر برای مطمئن در نامطمئن خطر نکنی،
    اگر ورای رویاها نروی،
    اگر به خودت اجازه ندهی،
    که حداقل یک بار در تمام زندگیت
    ورای مصلحت اندیشی بروی.
    تو به آرامی آغاز به مردن میکنی.

امروز زندگی را آغاز کن!
    امروز مخاطره کن!
    امروز کاری کن!
    نگذار که به آرامی بمیری!
    شادی را فراموش نکن!

" پابلو نرودا "
    سلام...مرسی از پاسختون...ببخشید دیر جواب میدم....رتبه ام بالای 5 نفر که ظرفیتش هست!!! :riz513:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا