sane
پسندها
106

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• ههههههههههههههههههههههههه هانی عجب امار ادمین رو در آوردی خوفه من که حوصله م نمکشه کل صفحات رو بخونم
    ههههههههه هانی پس نطریه و شک تو رد بگردید خخخخخ
    اصن من در بهر این اردیبهشتیا موندم ........... اردیبهشتی خودمو عشقه:heart::(40)::whistle:
    :25r30wi::25r30wi::25r30wi:
    Thank you Thank you
    بله مبارک باشه این روز فرخنده
    :25r30wi::25r30wi:............................میخای مال منو بفرست؟هههههههههههههه..............هر چی به ذهنت رسید بفرس .....ههههههههه
    ههههههههههههههههههههه هانی اصن میبینی چه سانی خوفی داری خخخخخخخخخخ
    حالا این پ خ که داستان را نقل نموده ام بخون حالش را ببر ههههههههه:wacsmiley::13:
    راستی فهمیدی ادمین اردیبهشتی...استاد ما هم نیس ..این اصلن خارج نرفته..استاد ما همش اونور دیگه...چند روز میاد این ور بعد دوباره میره اونور...اما نکته کلیدی اینکه اخلاق اردیبهشتیا بهم نزدیک...بعضی خصوصیات اخلاقیمون کپی پیس بود چند صفحه اشو خوندم...درضمن با خانمش هم 6سال دوست بودش....منم اردیبهشتیم چرا بیعرضه ام پس...اینارو گفتم بدونی عمو س باز به عاغا ریضا میگه چرا میگه یوخ...
    برا تو که خالی اومد اخریه....خوبه هروقت میرم غار اخبار دست اول میاری برام...میسی نمیگذاری صحنه درام داشته باشم تو زندگیم...هههه
    چخبره از بس پ خ فرستادی اینجوری شدم ههههههههه:1dco2x0p1lilzhfpg1t
    حالا خوبه من گفتم خبر دارم هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
    بازش کردم...ولی شب دوباره میخام برم غار تنهایی ام....
    :smilies-azardl (12) نامرتا من تو باکسم چیکار شما دارم همین جا بگید خووووو
    بعدا بیام بخونم.:dadad4:
    اومدم دیگه...چرا گیس کشی راه میندازی...دمپایی میخای...خصوصی رو باز کنم عایا؟
    هههههههههه اره انلاینه اون پایینم یه لینک گذاشته ببین :25r30wi:
    اره خصوصی باز کن
    سلام به روی ماهت هانی مانی من:tsimuzpzwoap1t9y3o7
    مرسی سانیییی.ممنون از پیامای خوشگلت:riz304::riz304::riz304:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا