هانیه 2014-05-06 یاد ایمونو افتادم به زور میگفتم ادامس چینی تو گلوش گیر کرده داره خفه میشه......اخرسر گفت هانی دیدی یکی قانع نمیشه بگو هرچی شما میگی...منم بهش گفتم هر چی شما میگی......هههههههههه
یاد ایمونو افتادم به زور میگفتم ادامس چینی تو گلوش گیر کرده داره خفه میشه......اخرسر گفت هانی دیدی یکی قانع نمیشه بگو هرچی شما میگی...منم بهش گفتم هر چی شما میگی......هههههههههه
sane 2014-05-06 ههههههههههههههه اره شاسمشنگ:25r30wi: بذار امشب اونم بیاریم مهمونی الان عسکشو میذارم خخخخ
هانیه 2014-05-06 هههههههههههههههههههههههههه.............من چقدر منحرفمممممممممممممممم.......لوم به تیفار......ایشالله....ههههههههه
هههههههههههههههههههههههههه.............من چقدر منحرفمممممممممممممممم.......لوم به تیفار......ایشالله....ههههههههه
هانیه 2014-05-06 سانیییییییییییییییییییی مردم از خنده............ای خدا.............اونو از کجا پیدا کردی دخملمممممممممممم......راستی پا چی بودش؟
سانیییییییییییییییییییی مردم از خنده............ای خدا.............اونو از کجا پیدا کردی دخملمممممممممممم......راستی پا چی بودش؟
هانیه 2014-05-06 سانی وسوسه ام نکن نصف شبی...یادت همیشه کاکئو میخریدم بسته ای ها به کسی نمیدادمش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ههههههههههه
سانی وسوسه ام نکن نصف شبی...یادت همیشه کاکئو میخریدم بسته ای ها به کسی نمیدادمش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ههههههههههه
sane 2014-05-06 تفلدتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت مبارک هانی جونم:thanks::smiliess (8)::smiliess (8)::smiliess (8):