هانیه
پسندها
323

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• دختررررررررررررر تو مگه کنکور نداری؟چرا همش اینجاییی؟چی گفتم بهت من؟هاااااا؟تجربهههههه من بهت گفت اینجاااااااا برات کنکور نمیشه هااااااااااااا!!!!!!
    پس اگر خدای نکرده قبول نشدی بعدش نشینی گریه زارییییییییییی هاااااااااااا...............
    وایییییییییییی یادم افتاد هام دست یکی از بچه هاست امتحان دارم برم ازش بگیرم:j58r36j3gcr4suxymup
    هانی هر چی شد برام پ خ کن
    زودی برم تا موقعی ک دانشکده هس
    مواظب خودت باش
    خدافظ:rose:
    هههه هانی باشه.ممنووون حالا یه جوری باهم کنار میایم:25r30wi:.فدات.بایییییی
    موزیک ویدئو جدید محمد بی باک به نام سحر نزدیک است
    تونستی اینو دانلودش کن......:dadad4:

من میرم هانی بیا توم برو مخشات مونده:sdasdasd:
    فریبا منم دوست دارم...به بابابزرگ نمیگم سه شنبه اومدی؟266دلار میشه...
    فدات سانی عزیزززززززم.شما که خوبین منم خوبم.چشمت بی بلا.هزار تا بوسسس.آفرین به هردوتون:4d564ad6:.منم دیگه برم سردرسام:a2d3:
    سلوم فلیباااااااااااااااااااا:28: خوفیییییییییییییییی ............قرفون دل مهربونت عزیزم ........فدایی داری:4d564ad6:
    چشمممممممممممممممممم فلیبا موارظبشم..........باهم میخونیم درسامونو:smilies-azardl (113
    سلااام سانی جونم.ای جان تو هم که اینجایی.دلم واسه تو هم تنگیده.مواظب هانی من باشی هاااا.آخه بابابزرگش اونو دست من سپرده.با هم درساتونو خوب بخونین.:bunnyearsmiley::riz304::heart:
    نصف شبی دیدم صیداهای وحشتناک میاد انگاری یکی داره دیوارو خراش میده:wacsmiley: پاشدم دنبال صدا رفتم دیدم ساعت دیواری باتریش تمومیده عقربه ثانیه رو 9مونده هی میخاد بره بالا نمیتونه ههه دیدم خیلی تلاش میکنه گفتم نباید جلو پیشرفتشو بگیرم اومدم خوابیدم .......... ساعت12 دیدم رسیده روی عدد 12:smilies-azardl (113
    بازم صداهای جورواجور میداد مسیرو طی کنه .....یکی که اعصاب مصاب نداشت اومد باتریشو کند انداخت دور:j58r36j3gcr4suxymup:13:
    سلااااام هانی جونم.قربون دلت برم که اینقد مهربونه.منم دلم برات تنگ شده خیلییییییی.میبوسمت از راه دور.:heart::28::heart::riz304:
    ههههههههه پس ایخراج نمیشیم:thumbsupsmileyanim:

اصلا فوکوس ندارم ........ تمرکزم به هم ریخته بدجور...........
    دلم گرفته بود ب س زنگیدم بیاد ببینمش ....... 3کلاس دارم احتمالا دقیق نمیدونم....
    مال ما فوق دکترا داره ...فک نکنم ادمین باشه؟ههههه
    برات خصوصی فرستادم....دلم برا کلاسش خیلی تنگیده....استاد فوق العاده ای بودش....عاشقشم
    خودم نمیدونستم دوست ادمین شدم ههههههههه الان تو گفتی ههه
    هههههههههه ادمین ایخراجم میکنه پس
    بوتم میکنه دیگه نتونم برگردم خخخخخخخخ:4d564ad6:
    هههههههههههه:25r30wi: سایه به سایه دنبالمی خخخخخخخ امنیت هانی ندارم من :4d564ad6:

خودم کشیدمش هههههههه
    ههههههه هانی موخوای برم تو صندلی آتشین ازش بپرسم:motat: که اوستای شوما بوده یا نه خخخخخ:whistle:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا