N@RVIN 2014-05-07 نه باجی این چه حرفیه تو ایده ساز منی ..همه ی گلدونا مال تو قابل نداره که از بقیه قرض نگیر خودم دربست چاکرتم:25r30wi:
نه باجی این چه حرفیه تو ایده ساز منی ..همه ی گلدونا مال تو قابل نداره که از بقیه قرض نگیر خودم دربست چاکرتم:25r30wi:
N@RVIN 2014-05-07 )))))رفتم اون پسته که گفتی یه گلدون گذاشتم یه گل خوشگلم توش کاشتم از این به بعد میخوام یه کارخونه گلدون سازی بزنم ))
)))))رفتم اون پسته که گفتی یه گلدون گذاشتم یه گل خوشگلم توش کاشتم از این به بعد میخوام یه کارخونه گلدون سازی بزنم ))
هانیه 2014-05-06 مرسی فدات شم.....................سرماخوردم شدید...............ببخشید فدات شم برم دیگه نمیتونم بیدار بمونم:thumbsupsmileyanim:
مرسی فدات شم.....................سرماخوردم شدید...............ببخشید فدات شم برم دیگه نمیتونم بیدار بمونم:thumbsupsmileyanim:
هانیه 2014-05-06 سلام ..میسی عزیزم...مکس باز فکاهیم کرده؟؟؟؟؟ندیدمممممممممم....برم ببینم خیر سرم چی نوشته .....حق السکوت دادم که بهششششششششششش
سلام ..میسی عزیزم...مکس باز فکاهیم کرده؟؟؟؟؟ندیدمممممممممم....برم ببینم خیر سرم چی نوشته .....حق السکوت دادم که بهششششششششششش
هانیه 2014-04-29 وای مرسی از گل های قشنگت.....بچه هات مال خودت...نموخام تربیت کنم...دوروز بفرستی پیشم زحماتتو نابود میکنم هههه....
وای مرسی از گل های قشنگت.....بچه هات مال خودت...نموخام تربیت کنم...دوروز بفرستی پیشم زحماتتو نابود میکنم هههه....
هانیه 2014-04-29 ایشششششششششششششش ....پسرتو مرد بار میارم....تو سوسول مامانی بارشون میاری....دخترتم کدبانو....بله ....ههههه.....
ایشششششششششششششش ....پسرتو مرد بار میارم....تو سوسول مامانی بارشون میاری....دخترتم کدبانو....بله ....ههههه.....