هانیه
پسندها
323

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• بفرمایید ازش به سانیم بده .....نوش جان.
    امضامو ببین جهت رفع دلتنگی تو:riz481:
    برم دیجه خودافظظظظظظظظ
    هههههههه دانگول خودتی خخخخخخخخخ

هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه کفشارو با مانتو اشتبا گرفتم فک کنم:25r30wi::25r30wi::4d564ad6:
    هانی ملخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ:smiliess (5)::smiliess (5)::smiliess (5):
    دیگه رفتم با با بای
    ههههههههههه فرانسه :1dco2x0p1lilzhfpg1t
    بیا بریم فرانسه ماهی گیری

هانی برم دیگه .....چشام به این رنگا عادت نداره گیج شدم:1dco2x0p1lilzhfpg1t

مواظب خودت باششششششششششششششششششششششششششششششش بای:riz304:
    هانی اون نادره خب و اینکه فرد مورد نظر از دست رفته نمیشه کار کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    اگه هم بشه برا مقطع دکتراس نه الان ...............:bunnyearsmiley:
    وییییییییییییییی هانی فک کنم دست این ادمین با دست دانشگاه ما تو یه کاسه س .........اونجام قالب رو عوض کردن هر چقد میخام برم میل ببینم نمیشه:ph34r-smiley::ph34r-smiley::1dco2x0p1lilzhfpg1t
    در هر زمینه ای فعالیت نموده بیدیم جز ژنتیک:wacsmiley:
    تصمیم گرفتیم یکم فعال بشیم در این زمینه :j58r36j3gcr4suxymup
    خخخخخخخخ هانی مسدود ........... اولا تو ک ل ا س خیلی خشک بود خوشن میزد ازش میترسیدم ولی بعدا تو ازمایشگاه بابام شد:4d564ad6:
    یه جایی که اطلاع رسانی گسترده داره تا در خفا نمونه:a2d3:
    عکس اولی خوشمله
    دومی قم هستش
    و سومی خیلی جای تاسف و ناراحتی:sad:
    هههههههههههههههههههههههههههههههههههه عسک اواتارا رفته داخل دایره خخخخخخخخخخخخ:25r30wi::25r30wi::25r30wi:
    راستی ترکیب رنگم یاد نبودا نامرت:p7977cujr38iyymsu8: اینجا بگم اون رنگارو خخخخخخخخخخخخخخخ:25r30wi:
    باشیما خیر اولسون کوجای من شبیه مسدود هس یاد اون میافتی:5:ولی اتفاقا امروز همش داشتم بهش فک میکردم .......میدونی همیشه مث دخترش باهام برخورد میکرد خیلی گل بود:rolleyessmileyanim: وییییییییییی معشوقشو نگو یه بار خواست قشنگ بیاد خفم کنه اینقده ازش ترسیدم:smilies:

ههههههههههههههههه هانی عسک اون نقاشی که رو کاشی کشیده بودیمو دارم خخخخخخخخخخخخخ:4d564ad6:
    هه آره وووی باغشدا بالااام گوشیمم خاموش شده فک کنم باشه بالام میزنیم ولی فک کنم همشو طنز بکنن خودش به تنهایی طنزنامه ی انجمن میشه:25r30wi:
    هوم اره هانی منم دیشب اومدم دیدم انجمن کاهویی شده احساس غوربت بهم دست داد رفتم :1dco2x0p1lilzhfpg1t
    زیاد رنگ سبز دوست نمیدارم با تصور کاهو میتونم باهاش کنار بیام خخخخخخخخ:rolleyessmileyanim: این رنگ منو یاد جایی میندازه ...هی یادش بخیر جوانی:dadad4:
    خخ چه حواستم به بازدیدی کنندگانه سلوم خوبی؟

نه دیروز تو باکس میگفت دوشنبه برمیگرده از مشهد
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا