ad1986
پسندها
159

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• خیلیییییی قشنگ بوددد علی جان.مرسیییییییییییییییی دمت گرررررررممممممممممم.خخخخخخخخخخ
    سلام . خوبید؟ ممنونم و خیلی عالی بوددددددددددددد.
    زیباترین باغ دنیا با گلهای طبیعی (باغ بوچارت ) خوشم اومد ازشون بابابزرگ..
    منطقه برخورد صحرای نامیبیا و اقیانوس اطلس +تصاو
    نمیونستم بهت امتیاز بدم ..دوتا پشت هم به یه کاربر نمیشد
    خخخخخخخخخخخ اونی ک تو میگی منو یاد قصابا انداخت فقط :) .....از سیبیلش ابگوشت بچکه ایشششششششش عوووووووق
    مرسی برا امتیاز:bunnyearsmiley:
    خخخخخخخخ اره راست میگی خفه نمیشه خخخخخخخخخ:25r30wi:
    نخیلم نیم ساعته تایمش فقط :)
    خخخخخخخخخ عوووووووووق دماغش ....نه مماغشو ک مث صورتش سوراخ نکرده ک علی ؟!:smiliess (11):
    وووووووویییییییییی باشه بابایی نمیام..خشن شدیااااااا..به مامانم میگمااااا:smiliess (8)::dadad4:
    یعنی اگه بخوام بیاما داداشم نمیذارهههه..:smiliess (2):
    ههههه جدی این کتریه رو تا حالا از این جنبه بهش فکر نکرده بودم!
    این عکس این پسر دهن سوراخه رو دیدم یادم افتاد به یه مطلبی قبلا خونده بودم یه مردی بوده تو جنگ معده اش تیر می خوره بعد سوراخ میشه بعد هرچی میخورده واکنشی که معده اش نشون میداده معلوم میشده! خیلی جالبه بعد یه پزشکی روش مطالعه انجام میداده و واکنش معده رو درمقابل غذاهای مختلف بررسی میکرده!
    راسی اگه یه دختری پیدا کردی ساعت 5 صبح پا بشه آدرسش رو به منم بده برم این مورد نادر رو ببینم!
    ولی خداییش با اون تعدادتون چرا اینقد کیکتون کوچیک بود ! ههههه فقط نصفش که میرسه به خود صاحب تولد! ههه شما از اون دوتا خیلی لاغر تر بودی تو عکسه! ههههه واقعا حقت پایمال شدش قبول دارم! ههههههه
    سلام علی اقا
    ممنونم /خوبم بد نیستم /شکر
    خواهش میکنم /خونه ی خودتونه
    نوش جان / بله دیگه دفه دیگه به طور نامحسوس بردارین کسی متوجه نشه خخخ رانی وموز :sarma:
    سلام علی.ممنون خوبم.خودت خوبی؟
    والا من و نوه هات که پولی ندیدم!خخخ.ولی آورین پول خوبه مرد باید پول دربیاره زن و بچه اش خرج کنن!خخخ
    آره دیگه تا آزمون ارشد حبس شدیم تو افق!بعضی وقتا از کمپش فرار میکنم ولی هانی میاد مچمو میگیره!خخخ آخه به خودت رفته همش لوم میده:tonguesmiley:
    واقعنی این چطور غذا میخوره :5::1dco2x0p1lilzhfpg1t نشت میکنه!!!!!!!! فک کنم بزودی سوئ هاظمه بیگیره بمیره خخخخخ:ph34r-smiley::ph34r-smiley:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا