هانیه
پسندها
323

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام هانیه جان
    خوبی اجی؟
    چارلی چاپلین به دخترش نوشت=

تا وقتی قلب عریان کسی را ندیدی

بدنت را عریان نکن.

هرگز چشمانت را برای کسی که

معنی نگاهت را نمیفهمد گریان مکن.

قلبت را خالی نگاهدار و اگر روزی

خواستی کسی را در قلبت جای دهی

سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو=

تو را کمتر از خدا و بیشتر از خودم دوست دارم

زیرا به خدا اعتقاد دارم و به تو نیاز دارم...
    هانی این اتفاق برا منم افتاد داشتم برمیگشم خونه یه دختر خیلی خوشگل سوار اتو شد بعد خیلی با خوشرویی سلام داد منم یجوری با شک جوابشو دادم ..من یه شکلیم یکی رو یبار ببینم صد سالم بگذره میشناسمش خخ تعریف از خود نباشه حس ششمم قویه اما این دخترو از قیافش اصن حدس نزدم فقط از قیافش حدس زدم کی باید باشه..بعد که نشست خودش برگشت گفت نشناختی؟؟منم گفتمممممممممم نههههههههه چقدر فرق کردی..اما قبل عملش خوشگلتر بودااا چون هیچ ایرادی نداشت..مماغشو عمل کرده بود
    همون مدیر مشکی دیگه هانی باجی قبل آبی شدن..حالت خوبه؟حس میکنم بیحالی
    خخخخ نه باجی یذره دقت کن ببین چه فرقی کردم ؟؟
    .
    .
    .
    تلاشت نتیجه نداد؟

خو مدیر موقت شدم ادمین برا اون اومده:motat:
    خوبی؟کم پیدایی؟
    هانیه حالا کارت به جایی رسیده جواب منو نمیدی ایییییییییییش

باهات قهر کردمااا

چیزی شده؟
    تنگی نفس :

مصرف آویشن به صورت جوشانده برای رفع تنگی نفس مفید است .

نحوه مصرف :

۱ - برای این منظور ۱۰ گرم پورد برگ آویشن خشك ‌شده را در یك لیتر آب ریخته و جوشانده آن را در طول روز میل كنید.

۲ - تهیه چای آویشن :

بر روی ۲ گرم از پودر برگ آویشن، یک لیوان آب جوش ریخته و پس از ۱۰ دقیقه صاف کرده و میل كنید .

۳ - هم چنین به صورت چای کیسه ای که اکثراً حاوی ۲ گرم پودر و یا خرد شده‌ی برگ آویشن است، در دسترس قرار دارد .

۴ - داروهایی گیاهی تهیه شده از آویشن، اکثراً به شکل مایع و شربت می‌باشند که با استفاده از راهنمای همراه دارو، باید مصرف شود.

هشدار پزشکی :

آویشن خاصیت ضد میكروبی، ضد قارچی و ضد انگلی دارد و این به جهت وجود ماده تیمون در آن است ولی با توجه به اینكه تیمون خاصیت سمی نیز دارد، در مصرف آویشن زیاده ‌روی نشود .
    ایششششششششششششش هانی فقط یه لحظه تنگولید :smilies-azardl (12) همیشه باید بتنگوله:p7977cujr38iyymsu8:
    هانی بالام چرا به من نمیگی تولدت کیه؟؟مثلا من عشق سابقتماااااااااااااااااا
    اینام شرح تو عکس هستن

این عکسم میزنم حالتون به هم بخوره.... زبونشو نصف کرده و صورتشم سوراخ سوراخ کرده هم به کنار... میگم این غذا بخوره فک کنم دهنش از همه جا نشتی داشته باشه خخخخ

شرح تو خود عکسا خخخخ (امنیت جانیم از طرف پسرا تضمین شده، دخترا حرص بخورین خخخخخ)

باشه نوه گلم بهشون گفتم یه صورتی شو برات درست کنن...با اجازت گفتم تایراشم ضورتی کنن...خوبه؟؟؟
    دل خوشجلم نصف شبی چلا گرفتی اخه..:sad::33:..اخه من از دست تو چی کار کنم؟:sdasdasd::New (6):
    برای عشق تمنا كن
    ولی
    خارنشو.

عشق را قبول كن
    ولی
    غرورت را ازدست نده.

برای عشق گریه كن
    ولی
    به كسی نگو.

برای عشق مثل شمع بسوز
    ولی
    نذارپروانه ببینه.

برای عشق پیمان ببند
    ولی
    پیمان نشكن.

برای عشق جون خودتو بده
    ولی
    جون كسی رونگیر.

برای عشق وصال كن
    ولی
    فرارنكن.

برای عشق زندگی كن
    ولی
    عاشقانه زندگی كن
    ﺗﺎ ﺍﺯ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﻟﺤﻈﻪ ﺩﺭ ﻋﻤﺮ ﺍﻧﺴﺎﻥ !!

11 ﺗﺎ ﺍﺯ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﻟﺤﻈﻪ ﺩﺭ ﻋﻤﺮ ﺍﻧﺴﺎﻥ :
    -1 ﻋﺎﺷﻖ ﺷﺪﻥ
    -2 ﺩﺍﺩﻥ ﺁﺧﺮﯾﻦ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ
    -3ﺗﻤﺎﺱ ﺍﺯ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﺘﻮﻥ ﺑﺮﺍﺵ ﺗﻨﮓ ﺷﺪﻩ
    -4 ﺑﻪ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺶ ﺩﺍﺭﯾﻦ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﻨﯿﻦ ﻭ ﺑﺒﯿﻨﯿﻦ ﺍﻭﻧﻢ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﺮﺩﻩ
    -5 ﺩﻭﺳﺘﺎﯼ ﻗﺪﯾﻤﯽ ﺧﻮﺑﺖ ﺭﻭ ﺑﺒﯿﻨﯽ ﻭ ﺑﻔﻬﻤﯽ ﻫﯿﭽﯽ ﺑﯿﻨﺘﻮﻥ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﻧﮑﺮﺩﻩ
    -6 ﻟﻤﺲ ﺍﻧﮕﺸﺘﺎﻥ ﯾﻪ ﻧﻮﺯﺍﺩ ﺗﺎﺯﻩ ﻣﺘﻮﻟﺪ ﺷﺪﻩ
    -7 ﺍﺯ ﺧﻮﺍﺏ ﺑﯿﺪﺍﺭ ﺷﯽ ﻭ ﺑﺒﯿﻨﯽ ﻫﻨﻮﺯ ﻭﻗﺖ ﺍﺿﺎﻓﯽ ﺑﺮﺍ ﺧﻮﺍﺑﯿﺪﻥ ﺩﺍﺭﯼ
    -8 ﯾﻪ ﺷﺐ ﻗﺸﻨﮓ ﺗﻮ ﺧﯿﺎﺑﻮﻥ ﺗﻨﻬﺎ ﻗﺪﻡ ﺑﺰﻧﯽ ﻭ ﺧﺎﻃﺮﺍﺕ ﻗﺸﻨﮓ ﻭ ﺧﻮﺑﺖ ﺭﻭ ﻣﺮﻭﺭ ﮐﻨﯽ
    -9ﻭﻗﺘﯽ ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ ﯾﻪ ﭘﯿﺎﻡ ﯾﺎ ﺗﻤﺎﺱ ﺍﺯ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺶ ﺩﺍﺭﯼ ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﮐﻨﯽ
    -10ﺣﺲ ﮐﻨﯽ ﯾﻪ ﻧﻔﺮ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭ ﮐﺎﺭﺕ ﺍﻫﻤﯿﺖ ﻣﯿﺪﻩ
    -11 ﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﭘﯿﺎﻡ ﺭﻭ ﻣﯿﺨﻮﻧﯽ ﻭ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻟﺤﻈﺎﺕ ﺧﻮﺏ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﻨﯽ ﻭ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﻪ ﻟﺒﺖ ﻣﯿﺎﺩ ﺍﯾﻦ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﻟﺤﻈﻪ ﺑﺮﺍﯼ
    ﻣﻨﻪ ﮐﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭ ﺑﻪ ﻟﺒﺖ ﺁﻭﺭﺩﻡ ( happy ) . ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺎﺷﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻮﺗﺎﻫﻪ،ﺻﺎﺩﻗﺎﻧﻪ ﻋﺎﺷﻖ ﺑﺎﺵ،ﺧﺎﻟﺼﺎﻧﻪ ﺭﻓﺘﺎﺭﮐﻦ ﻭﺑﺪﻭﻥ
    ﮐﻨﺘﺮﻝ ﺑﺨﻨﺪ،
    اره دیجه هانی با اونا اس بازی میشه بتو رسیدنی شارز یوخ میشه:ph34r-smiley: اونا ازم همیشه یاد میکنن من یادم میره ج بدم مثلن الزو پریروز اس داده بود یادم رفته بود ج بدم دیروز یادم اوفتاد ج دادم:dadad4::idea_majidonline:

دیدی گفتم غار تهناییت با روح سانی هس خخخخخ اومدی پیاممو خوندی:4d564ad6:
    اگر می‌خواهید دنیا پیش چشم‌هایتان پیچ و تاب بخورد و خیالاتی شوید و... نیازی به راه‌های غیرقانونی و خطرناک نیست. با یک ترفند ساده می‌توانید چنین تجربه‌ای داشته باشید.

• هشدار: اگر به بیماری صرع دچار هستید، این ترفند را امتحان نکنید. این ترفند ممکن است منجر به حمله صرعی شود.

راه اول: استفاده از یک وبسایت

1- به این آدرس بروید: Strobe Illusion - Stare into the Strobe and begin to hallucinate!
    2- روی دکمه Let’s get trippy کلیک کنید.
    3- در صفحه جدید روی دکمه OK, start! کلیک کنید.
    4- در صفحه جدید و عجیب و غریبی که باز می‌شود، به نقطه وسط تصویر متحرک خیره شوید و حدود یک دقیقه یا حتی بیش‌تر به همین حالت بمانید.
    5- حال به اطراف خود نگاه کنید!!!
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا